Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38 + Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€

Όροι και Προϋποθέσεις

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις («Όροι») διέπουν τη χρήση του ιστότοπου /www.myprotein.com.cy («Ιστότοπος») από χρήστες («εσείς» ή «σας») και τη σχέση τους με αυτό:


α. The Hut.com Limited (διαπραγμάτευση ως Myprotein), μια εταιρεία εγγεγραμμένη στην Αγγλία και την Ουαλία με αριθμό εγγραφής 05016010, της οποίας η έδρα βρίσκεται στον 5ο όροφο, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport M90 3DQ. ή


β. Εάν η αγορά σας πραγματοποιείται σε ευρώ (EUR) και η πληρωμή γίνεται με χρεωστική ή/και πιστωτική κάρτα ή/και κάρτα American Express, με την THG Nutrition Poland S.P Z.o.o της οποίας η εγγεγραμμένη διεύθυνση είναι Magazynowa 1 Street, 55-040, Magnice , Πολωνία,


("εμείς", "δικό μας" ή "εμείς")


Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην αποκτήσετε πρόσβαση και μην χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα. Με την παραγγελία των αγαθών ή των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Συνιστάται να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, ώστε να τους έχετε στα χέρια σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.


1. Συμφωνία

Με τη χρήση της Ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους παρόντες Όρους και να μας εξουσιοδοτείτε να διαβιβάζουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων ενημερωμένων πληροφοριών) για να λαμβάνουμε πληροφορίες από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών ή των αναφορών πίστωσής σας για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, να επικυρώσουμε την πιστωτική σας κάρτα, να λάβουμε μια αρχική εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας και να εγκρίνουμε μεμονωμένες συναλλαγές αγοράς.


2. Τροποποιήσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να:


ανανεώσουμε τους παρόντες 'Ορους κατά καιρούς και τυχόν αλλαγές θα σας γίνουν ενήμερες μέσω κατάλληλης ανακοίνωσης στον Ιστότοπο. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε για τέτοιες αλλαγές. Οι αλλαγές θα ισχύουν για τη χρήση του Δικτυακού Τόπου μετά την ανακοίνωση. Αν δεν επιθυμείτε να αποδεχτείτε τους νέους Όρους, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μετά την ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει να ισχύει η αλλαγή, η χρήση της Ιστοσελίδας από μέρους σας υποδεικνύει τη συγκατάθεσή σας να δεσμεύεστε από τους νέους Όρους.

να τροποποιήσετε ή να αποσύρετε προσωρινά ή μόνιμα αυτήν την Ιστοσελίδα και το υλικό που περιέχεται εντός (ή οποιουδήποτε μέρους) χωρίς προειδοποίηση προς εσάς και επιβεβαιώνετε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ανάκληση της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της;

απενεργοποιήστε οποιονδήποτε κωδικό ταυτοποίησης χρήστη ή κωδικό πρόσβασης που σας προσφέρουμε, ανεξάρτητα από το αν επιλέξατε εσείς ή σας το παραχωρήσαμε, οποτεδήποτε, αν κατά τη γνώμη μας δεν έχετε συμμορφωθεί με καμία από τις διατάξεις αυτών των Όρων.

3. Εγγραφή

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εγγυάστε ότι:


είστε νόμιμα σε θέση να συνάψετε δεσμευτικές συμβάσεις,

είστε τουλάχιστον 18 ετών,

οι προσωπικές πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε κατά την εγγραφή σας είναι αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις από κάθε άποψη και δεν παραποιείτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα.

Θα μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιεσδήποτε αλλαγές στις προσωπικές πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνώντας στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση:


customer.experience@thehutgroup.com


4. Πολιτική απορρήτου

Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες ως εμπιστευτικές και θα τις χρησιμοποιήσουμε μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επιπλέον, θα επεξεργαστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την επεξεργασία αυτή και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχετε είναι ακριβή.


Όταν ψωνίζετε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα σας ζητήσουμε να καταχωρήσετε προσωπικά στοιχεία για να σας αναγνωρίσουμε, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση παράδοσης, την πιστωτική σας κάρτα ή άλλα στοιχεία πληρωμής. Επιβεβαιώνουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα τηρούνται από εμάς σύμφωνα με την εγγραφή που έχουμε στο γραφείο δεδομένων μας.


5. Προστασία της ασφάλειας σας

Για να βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική, χρεωστική ή χρεωστική σας κάρτα δεν χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, θα επικυρώσουμε το όνομα, τη διεύθυνση και άλλες προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας έναντι κατάλληλων βάσεων δεδομένων τρίτων.


Αναλαμβάνουμε πολύ σοβαρά τον κίνδυνο της απάτης στο διαδίκτυο. Με την αύξηση της ποσότητας των δόλιων συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραγγελίες ελέγχονται διεξοδικά χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχουν ήδη παρασχεθεί. Υπάρχει η πιθανότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πρόσθετους ελέγχους ασφαλείας και ζητάμε τη συνεργασία σας για να μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Δεν θα ανεχθούμε δόλιες συναλλαγές και αυτές οι συναλλαγές θα αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές.


Με την αποδοχή αυτών των Όρων συμφωνείτε να γίνουν τέτοιοι έλεγχοι. Κατά την εκτέλεση αυτών των ελέγχων, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε μπορείτε να αποκαλυφθούν σε εγγεγραμμένο Οργανισμό Πιστοληπτικής Αναφοράς, ο οποίος μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται μόνο για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ότι δεν διενεργείται έλεγχος πίστωσης και ότι η πιστοληπτική σας αξιολόγηση δεν θα επηρεαστεί. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς θα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και αυστηρά σύμφωνα με τον περί Προστασίας Δεδομένων Νόμο του 1998.


6. Συμμόρφωση

Ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για νόμιμους σκοπούς και με νόμιμο τρόπο. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους, καταστατικά και κανονισμούς σχετικά με την Ιστοσελίδα και τη χρήση της. Συμφωνείτε να μην:


να μην ανεβάσετε ή μεταδώσετε μέσω της ιστοσελίδας ιούς όπως Trojans, worms, logic bombs ή οτιδήποτε άλλο έχει σχεδιαστεί για να παρεμβαίνει, να διακόπτει ή να αλλάζει τις κανονικές διαδικασίες λειτουργίας ενός υπολογιστή.

να μην ανεβάσετε ή μεταδώσετε μέσω της ιστοσελίδαςο,τιδήποτε υλικό που είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό ή άσεμνο και

να προσπαθήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον ιστότοπό μας, τον κεντρικό υπολογιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο ιστότοπός μας ή οποιοσδήποτε διακομιστής, υπολογιστής ή βάση δεδομένων συνδεδεμένος με τον ιστότοπό μας. Δεν πρέπει να προσβάλλετε τον ιστότοπό μας μέσω μιας επίθεσης τύπου denial-of-service ή μιας κατανεμημένης επίθεσης τύπου denial-of-service.

Παραβιάζοντας αυτή τη διάταξη, θα διαπράττετε ποινικό αδίκημα στο πλαίσιο του νόμου περί κακής χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών του 1990. Θα αναφέρουμε κάθε παραβίαση στις αρμόδιες αρχές οι οποίες θα επιβάλλουν τον νόμο και θα συνεργαστούμε με αυτές τις αρχές αποκαλύπτοντας την ταυτότητά σας σε αυτούς. Σε περίπτωση τέτοιας παραβίασης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας θα σταματήσει αμέσως.


Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια ή ζημιά που προκαλείται από επίθεση τύπου denial-of- service, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που ενδέχεται να μολύνει τον εξοπλισμό υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα δεδομένα ή άλλο ιδιοκτησιακό υλικό λόγω της χρήσης του ιστοτόπου μας ή για την λήψη οποιουδήποτε υλικού το οποίο δημοσιεύτηκε σε αυτήν ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο συνδέεται με αυτήν


7. Συνδέσεις τρίτων μερών

Ως διευκόλυνση στους πελάτες μας, ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή υλικό που είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Για την ενημέρωσή σας, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τέτοιους ιστότοπους ή υλικό ούτε τις εξετάζουμε ή τις εγκρίνουμε. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων ούτε για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή παράβαση που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιαδήποτε τέτοια διαφήμιση, περιεχόμενο, προϊόντα, υλικά ή υπηρεσίες σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους ή πόρους.


8. Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα. Αν τα παραγγελθέντα αγαθά δεν είναι διαθέσιμα, θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ή με άλλα μέσα αν δεν έχει δοθεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και θα έχετε την επιλογή να περιμένετε έως ότου το προϊόν είναι διαθέσιμο από το απόθεμα ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.


Οποιεσδήποτε παραγγελίες σας θα θεωρηθούν ως προσφορά αγοράς των αγαθών ή υπηρεσιών από εμάς και έχουμε το δικαίωμα να απορρίψουμε τέτοιες προσφορές ανά πάσα στιγμή. Αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη παραλαβή της παραγγελίας σας, την οποία ενδέχεται να λάβετε από εμάς, δεν θα ισοδυναμεί με την αποδοχή της προσφοράς σας για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών που διαφημίζονται στον ιστότοπο. Η σύναψη σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς θα πραγματοποιηθεί όταν (i) χρεώσουμε τον λογαριασμό σας με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή PayPal ή (ii) αποστείλουμε τα αγαθά προς εσάς ή αρχίσετε τις υπηρεσίες, όποιο από τα δύο είναι μεταγενέστερο, οπότε και θα λάβετε από εμάς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει ότι η σύμβαση έχει συναφθεί ("Επιβεβαίωση αποστολής"). Η σύμβαση θα αφορά μόνο τα αγαθά ή τις υπηρεσίες των οποίων η αποστολή επιβεβαιώθηκε με την επιβεβαίωση της παράδοσης. Δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε οποιεσδήποτε άλλα αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να ήταν μέρος της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η αποστολή τέτοιων αγαθών ή υπηρεσιών σε ξεχωριστή επιβεβαίωση αποστολής.


Θα λάβουμε κάθε εύλογη μέριμνα, στο μέτρο που μπορούμε να το πράξουμε, ώστε να διατηρήσουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και της πληρωμής σας ασφαλείς, αλλά αν δεν υπάρξει αμέλεια από μέρους σας, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που μπορεί να υποστείτε αν κάποιος τρίτος προμηθεύει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα που παρέχονται από εσάς κατά την πρόσβαση ή την παραγγελία από την Ιστοσελίδα.


Τα προϊόντα που πωλούνται στην Ιστοσελίδα δεν προορίζονται για εκ νέου πώληση ή διανομή. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε παραγγελίες ή / και να αναστείλουμε λογαριασμούς όταν πιστεύουμε ότι παραγγέλλονται προϊόντα κατά παράβαση της παρούσας διάταξης.


Θα αναλάβετε τον κίνδυνο για τα προϊόντα αφού παραδοθούν στη διεύθυνση παράδοσης που καθορίσατε κατά την παραγγελία των προϊόντων. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη όταν παρέχετε μια εσφαλμένη διεύθυνση παράδοσης ή δεν μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από τη διεύθυνση παράδοσης που έχετε ορίσει.


9. Δικαιώματα ακύρωσης

Όταν αγοράζετε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες ως καταναλωτές (δηλ. Για ιδιωτική χρήση σε αντίθεση με την επαγγελματική χρήση), παρακαλούμε να σημειώσετε ότι έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε κάθε σύμβαση που συμπληρώθηκε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποκτήσατε φυσική κατοχή των εμπορευμάτων.


Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια σύμβαση σύμφωνα με αυτή τη ρήτρα, τότε ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο.


10. Τιμές και πληρωμές

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. (όπου ισχύει) με τις τρέχουσες τιμές και είναι σωστές κατά την εισαγωγή των πληροφοριών στο σύστημα. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να αλλάζουμε τιμές ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς (με την εξαίρεση ότι οι τυχόν αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχουμε αποστείλει επιβεβαίωση αποστολής).


Αν η διεύθυνση παραλαβής σας βρίσκεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα χρεωθείτε επιπλέον φόρους. Εάν η διεύθυνση παραλαβής σας βρίσκεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, ενδέχεται να υπόκειστε σε εισαγωγικούς δασμούς και φόρους (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), οι οποίοι εισπράττονται όταν η παράδοση φτάσει στη χώρα προορισμού σας. Τυχόν τέτοιες πρόσθετες χρεώσεις πρέπει να αναλαμβάνονται από εσάς. Πρέπει να σημειώσετε ότι οι τελωνειακές πολιτικές και πρακτικές ποικίλλουν σημαντικά από χώρα σε χώρα. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο για πληροφορίες.


Η πληρωμή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω του λογαριασμού σας στην PayPal. Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα εκκαθαριστεί από το λογαριασμό σας πριν από την αποστολή του αγαθού σας ή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς.


Στην απίθανη περίπτωση που η τιμή που εμφανίζεται στη σελίδα πληρωμής είναι λάθος και το ανακαλύψουμε πριν δεχτούμε την παραγγελία σας σύμφωνα με την παράγραφο 9, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τα προϊόντα σας στην τιμή που εμφανίζεται. Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς, αλλά μερικές φορές μπορεί να προκύψουν λάθη. Εάν ανακαλύψουμε ένα λάθος στην τιμή των αγαθών που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας με τη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Αν ακυρώσετε την παραγγελία σας και έχετε ήδη πληρώσει για τα αγαθά (αλλά δεν έχουν ακόμη αποσταλεί), τότε θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.


Επιβεβαιώνετε ότι ο λογαριασμός πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή PayPal που χρησιμοποιείται είναι δικός σας. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής αρνείται ή δεν επιτρέψει, για οποιονδήποτε λόγο, την πληρωμή σε εμάς, δεν θα είμαστε υπόχρεοι σε εσάς για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση.


Εάν η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν υποβληθεί σε επιτυχή επεξεργασία για οποιονδήποτε λόγο, διατηρούμε το δικαίωμα να επαναλάβουμε την επεξεργασία των πληρωμών. Θα σας ειδοποιήσουμε τουλάχιστον 48 ώρες πριν από οποιαδήποτε επανεπεξεργασία για να διεκπεραιώσετε την πληρωμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε. Εάν δεν θέλετε να προσπαθήσουμε ξανά να επεξεργαστούμε την πληρωμή, πρέπει να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 48 ωρών από τη στιγμή που θα σας στείλουμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους κωδικούς έκπτωσης σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις έκδοσης των οποίων, μεταξύ άλλων, μπορεί να περιλαμβάνουν όρους σχετικά με την καταλληλότητά σας για χρήση και μέγιστη αξία παραγγελίας. Παρακαλούμε εξοικειωθείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν κάνετε μια παραγγελία, καθώς διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε ή να ακυρώσουμε τις παραγγελίες που δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους όρους ακόμη και αν έχει χρεωθεί η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Σε περίπτωση ασυνέπειας μεταξύ των όρων και προϋποθέσεων έκδοσης των κωδικών έκπτωσης και αυτών των όρων και προϋποθέσεων, ισχύουν οι όροι και οι όροι του κωδικού έκπτωσης. Αντίγραφο των όρων και προϋποθέσεων του κωδικού έκπτωσης μπορεί να ληφθεί ταχυδρομικά ή τηλεφωνώντας στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση:


e-mail: customer.experience@thehutgroup.com


11. Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, βάσεις δεδομένων και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αναγνωρίζετε ότι το υλικό και το περιεχόμενο που παρέχονται ως τμήμα του Δικτυακού Τόπου θα παραμείνουν μαζί μας ή τους δικαιοπαρόχους μας.


Μπορείτε να ανακτήσετε και να προβάλετε το περιεχόμενο του ιστότοπου σε οθόνη υπολογιστή, να αποθηκεύσετε τέτοιου είδους περιεχόμενο σε ηλεκτρονική μορφή στο δίσκο (αλλά όχι σε οποιονδήποτε διακομιστή ή άλλη συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένο σε δίκτυο) ή να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτού του περιεχομένου για προσωπική σας, -εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι διατηρείτε ανέπαφη όλες τις τυχόν σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται να αναπαραγάγετε, να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε ή να διανείμετε ή να χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς οποιοδήποτε από τα υλικά ή το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας.


12. Περιορισμός ευθύνης

Προμήθεια Αγαθών

(α) Με την επιφύλαξη της παραγράφου 14 (β), αν δεν συμμορφωθείτε με τους παρόντες Όρους, θα έχουμε την ευθύνη απέναντί σας μόνο για ζημίες που υποφέρετε ως αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσής μας (είτε συμβαίνει σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας ), παραβίαση του νόμιμου φόρου ή αλλιώς), οι οποίες είναι μια προβλέψιμη συνέπεια μιας τέτοιας αποτυχίας.

(β) Τίποτα στους παρόντες Όρους δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας για:

θ) θάνατος ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από την αμέλειά μας

(ii) απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση

(iii) κάθε παράβαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το άρθρο 12 του νόμου περί πώλησης αγαθών του 1979 ή το τμήμα 2 του νόμου περί παροχής υπηρεσιών και υπηρεσιών του 1982

(iv) ελαττωματικά προϊόντα βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών του 1987 ή

(v) οποιεσδήποτε σκόπιμες παραβιάσεις αυτών των Όρων που θα σας δίνουν δικαίωμα τερματισμού της Σύμβασης ή

(vi) οποιοδήποτε άλλο θέμα για το οποίο θα ήταν παράνομο να αποκλείσουμε ή να προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε την ευθύνη μας.

Χρήση της Ιστοσελίδας

Ο Δικτυακός Τόπος παρέχεται σε βάση των εννοιών «ως έχει» και «ως διαθέσιμο» χωρίς καμία εκπροσώπηση ή επικύρωση και δεν παρέχουμε εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, σε σχέση με αυτό και τη χρήση του. Αναγνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια ή το απόρρητο της Ιστοσελίδας και οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχονται από εσάς. Πρέπει να αναλάβετε τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη χρήση του Διαδικτύου.


Ενώ θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι το υλικό που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο είναι σωστό, αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας, δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη αν αυτό δεν συμβαίνει. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με την Ιστοσελίδα. Αν είμαστε ενημερωμένοι για οποιεσδήποτε ανακρίβειες στο υλικό του Δικτυακού Τόπου θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.


Συγκεκριμένα, αποποιούμαστε όλες τις υποχρεώσεις σε σχέση με τα ακόλουθα:


την ασυμβατότητα του Δικτυακού Τόπου με οποιονδήποτε εξοπλισμό, λογισμικό ή τηλεπικοινωνιακούς συνδέσμους.

τεχνικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων ή διακοπών της Ιστοσελίδας.

ακαταλληλότητα, αναξιοπιστία ή ανακρίβεια του ιστότοπου. και

αποτυχία της ιστοσελίδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι έναντι εσάς ή τρίτου για τυχόν επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές (και οι δύο όροι περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, την καθαρή οικονομική απώλεια, την απώλεια κερδών, την απώλεια επιχειρήσεων , απώλεια της αναμενόμενης εξοικονόμησης, απώλεια δαπανών, απώλεια ιδιωτικού απορρήτου και απώλεια δεδομένων) ή οποιαδήποτε άλλη έμμεση, ειδική ή κυρωτική αποζημίωση η οποία προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς.


13. Απόσπαση

Εάν οποιοδήποτε μέρος των Όρων θεωρηθεί παράνομο, άκυρο ή για οποιονδήποτε λόγο μη εφαρμόσιμο, τότε η διάταξη αυτή θα θεωρείται αποσυνδεδεμένη από τους παρόντες Όρους και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιωνδήποτε υπόλοιπων διατάξεων των Όρων.


14. Απαλλαγή

Καμία παραίτηση από εμάς δεν θα θεωρείται ως παραίτηση από οποιαδήποτε διαδικασία ή διαδοχική παραβίαση οποιασδήποτε διάταξης.


15. Πλήρης Συμφωνία

Οι παρόντες Όροι αποτελούν τη βάση όλων των συμφωνιών που έχουν συναφθεί μεταξύ εσάς και εμάς.


16. Νόμος και δικαιοδοσία

Αυτοί οι Όροι θα διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας και οι τυχόν διαφορές θα αποφασίζονται μόνο από τα αγγλικά δικαστήρια.


17. Myprotein Online Νικητής Τιμής

Πρέπει να είναι η ίδια ποιότητα των συστατικών

Πρέπει να είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πρέπει να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε την προσφορά

Το προϊόν πρέπει να είναι στο απόθεμα και είναι έτοιμο για αποστολή εκείνης της ημέρας στην τοποθεσία χαμηλότερης τιμής.

Τα backorders δεν θα ταιριάζουν και δεν ταιριάζουμε τις τιμές σε στοιχεία που είναι εκτός αποθέματος

Το προϊόν πρέπει να είναι ένα νέο προϊόν, όχι ένα στοιχείο εκκαθάρισης στοκ και να μην μειώνεται λόγω βλάβης ή λήξης

Άλλα κουπόνια και κωδικοί προσφοράς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται με τις αντιστοιχίες τιμών

Η τιμή που χτυπά πρέπει να ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ να παραγγείλετε το προϊόν από εμάς. Κανένα αίτημα αντιστοιχίας τιμής δεν θα αξιολογηθεί αναδρομικά

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε τις "ειδικές προσφορές"

Μπορούμε μόνο να "χτυπάμε" μεμονωμένα προϊόντα και όχι ένα συνδυασμό προϊόντων

Η εταιρία πρέπει να έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές τουλάχιστον για 6 μήνες και να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές πληρωμές, διαφορετικά θα παραμείνει στη διακριτική μας ευχέρεια

Πρέπει να είναι παρόμοια (μέγεθος, γεύση και ποιότητα). Οι κατ 'αναλογία χρεώσεις τιμών είναι αυστηρά κατά την κρίση μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην "χτυπάμε" την τιμή αν αισθανόμαστε ότι η αντιστοιχία δεν είναι συγκρίσιμη και δίκαιη

Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε αυτήν την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση

Δεν μπορούμε να τιμολογήσουμε τα προϊόντα της Myprotein από τρίτους προμηθευτές

Η απόφασή μας είναι τελική


18. Κριτικές

Εάν υποβάλετε μια κριτική, μας παρέχετε ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγων έργων, διανομής και εμφάνισης ένος τέτοιου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο.


Παρέχετε στο Myprotein και στους κατόχους δευτερεύοντος δικαιώματος το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το όνομα που υποβάλετε σε σχέση με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, αν το επιλέξουν.


Συμφωνείτε να παραιτηθείτε από το δικαίωμά σας ώστε να προσδιοριστείτε ως ο δημιουργός τέτοιου περιεχομένου και το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην υποτιμητική μεταχείριση αυτού του περιεχομένου.


Συμφωνείτε να εκτελέσετε όλες τις περαιτέρω πράξεις που είναι απαραίτητες για να τελειοποιήσετε οποιεσδήποτε από τις απαρχές που έχετε παραχωρήσει στην Myprotein, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης πράξεων και εγγράφων, κατόπιν αιτήματος της Myprotein.


Εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι έχετε στην κατοχή σας ή ελέγχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο όλα τα δικαιώματα για το περιεχόμενο που δημοσιεύετε και ότι κατά την ημερομηνία υποβολής του περιεχομένου ή του υλικού στην Myprotein:


Το περιεχόμενο και το υλικό είναι ακριβή

Η χρήση του περιεχομένου και του υλικού που παρέχετε δεν παραβιάζει τις ισχύουσες οδηγίες Myprotein και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε κανένα άτομο ή οντότητα (συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το περιεχόμενο ή το υλικό δεν είναι δυσφημιστικό). Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την Myprotein για όλες τις αξιώσεις που υποβάλλονται από τρίτο μέρος κατά της Myprotein και που προκύπτουν από ή σε σχέση με την παραβίαση οποιασδήποτε από αυτές τις εγγυήσεις.

Winners of the review promotion will be notified by email.


19. Όλοι οι διαγωνισμοί

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους χωρίς ειδοποίηση.


Αυτοί οι κανόνες θα θεωρούνται ενσωματωμένοι σε κάθε διαγωνισμό, εκτός εάν η ειδική οδηγία στον διαγωνισμό προβλέπει διαφορετικά.


Με την είσοδο στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρούνται ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει τους παρόντες Όρους και δεσμεύονται από αυτούς. Όλες οι αποφάσεις μας θα είναι τελικές και δεσμευτικές και δεν θα υπάρξει αλληλογραφία.


Οποιοδήποτε πρόσωπο που είναι υπάλληλος ή μέλος άμεσης οικογένειας υπαλλήλου οποιασδήποτε εταιρείας The Hut Group ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που έχει άμεση σχέση με την οργάνωση οποιουδήποτε συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν μπορεί να συμμετάσχει.


Οι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί μόνο στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου (εκτός της Βόρειας Ιρλανδίας).


Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, εκτός εάν καθορίζεται ή υπονοείται οποιοσδήποτε άλλος περιορισμός ηλικίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει, εάν είναι κάτω των 18 ετών, να λάβουν εκ των προτέρων άδεια από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.


Όλες οι συμμετοχές πρέπει να παραληφθούν μέχρι την ημερομηνία κλεισίματος που ορίζεται στο διαγωνισμό. Οι απαντήσεις θα εισαχθούν κατά την υποβολή. Δεν θα αναληφθεί καμία ευθύνη για τυχόν απαντήσεις που έχουν υποστεί λάθος, έχουν χαθεί για τεχνικούς ή άλλους λόγους ή έχουν ληφθεί μετά την ημερομηνία λήξης.


Διατηρούμε το απόλυτο δικαίωμα να αποκλείουμε χωρίς προειδοποίηση τις συμμετοχές σε οποιονδήποτε διαγωνισμό που θεωρούμε ότι χρησιμοποίησε ακατάλληλα τεχνικά μέσα για να εισέλθει ή / και πιστεύουμε ότι είναι δόλια.


Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για το κόστος τους για πρόσβαση σε δίκτυα υπολογιστών.


Δεν θα ευθυνόμαστε ή δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για: (i) οποιαδήποτε αποτυχία από τον νικητή ή οποιονδήποτε συμμετέχοντα να συμμορφωθεί με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. (ii) τυχόν διαταραχή, καθυστέρηση ή εσφαλμένη διεύθυνση των καταχωρήσεων, ή (iii) οποιαδήποτε αποτυχία διακομιστή, συστήματος ή δικτύου, δυσλειτουργία ή δυσκολία πρόσβασης.


Θα είμαστε το υποστηρικτής όλων των διαγωνισμών που υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.


Βραβεία


Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν διατίθεται τοδιαφημισμένο βραβείο, διατηρούμε το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια να αντικαταστήσουμε ένα παρόμοιο βραβείο ισοδύναμης ή μεγαλύτερης αξίας.


Μόνο ένα βραβείο θα απονεμηθεί ανά νοικοκυριό.


Δεν θα υπάρξουν μετρητά ή άλλες εναλλακτικές λύσεις έναντι του προσφερόμενου βραβείου και τα βραβεία δεν είναι μεταβιβάσιμα.


Γνωστοποίηση


Το όνομα του νικητή θα επιλεχθεί σε τυχαία κλήρωση, μετά την ημερομηνία λήξης, από όλες τις σωστές απαντήσεις.


Ο νικητής ενός βραβείου θα ειδοποιηθεί εντός 28 ημερών από τη διαπίστωση του νικητή.


Επιτρέψτε 28 ημέρες για την παράδοση όλων των βραβείων.


Εάν ο νικητής του διαγωνισμού δεν είναι σε θέση να πάρει ένα βραβείο για οποιονδήποτε λόγο ή αν ο νικητής δεν μπορεί να ειδοποιηθεί μετά από εύλογες προσπάθειες, τότε μπορούμε να διαθέσουμε το βραβείο όπως το θεωρούμε κατάλληλο χωρίς καμία ευθύνη έναντι του νικητή.


Για κάθε διαγωνισμό, θα δοθεί μόνο ένα βραβείο ανά εισερχόμενη / ηλεκτρονική διεύθυνση. Τα ονόματα των νικητών θα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.


Τα ονόματα των νικητών μπορούν να δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας ή / και στο Facebook, στο Twitter ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.


Διεκδικώντας τα βραβεία


Βραβεία που αφορούν ταξίδι: (α) Οι διακανονισμοί ταξιδιών είναι ευθύνη των βραβευθέντων, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. (β) διατηρούμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε γραπτή άδεια από τον γονέα ή τον κηδεμόνα οποιουδήποτε νικητή που είναι κάτω από την ηλικία των 16 ετών και να απαιτήσουμε από αυτόν τον νικητή να επιλέξει ως σύντροφο κάποιον που είναι 18 ή μεγαλύτερος.


Τα βραβεία / τα εισιτήρια του διαγωνισμού μπορούν να περιοριστούν σε ορισμένες περιόδους του έτους και εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά, όλα τα βραβεία πρέπει να λαμβάνονται εντός έξι μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης του διαγωνισμού.


Όταν τα έπαθλα πρόκειται να παρασχεθούν από τρίτους, τότε ο νικητής θα πρέπει να συμπληρώσει όλες τις κατάλληλες ή ισχύουσες κρατήσεις ή άλλες διατυπώσεις απευθείας με αυτούς τους παρόχους. Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη για τις πράξεις / αθετήσεις των άλλων προσώπων ή εταιρειών.


Διαγωνισμός SMS


Έπαθλα που καταβλήθηκαν για πίστωση λογαριασμού. Ελεύθερη είσοδος (ισχύουν τυποποιημένες χρεώσεις δικτύου).

Ημερομηνία λήξης - 23:59 05/06/16

Πρέπει να είστε 18 ετών ή και ανώ κατά τη στιγμή της εισόδου για να εισέλθετε στην κλήρωση.

Πρέπει να διαμένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο (εκτός της Βόρειας Ιρλανδίας) για να εισέλθετε στην κλήρωση.

Η κλήρωση δεν είναι ανοικτή σε κανέναν που σχετίζεται με την προσφορά, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων και εργαζομένων και / ή οποιουδήποτε μέλους του Ομίλου The Hut ή των οικογενειών τους και οποιουδήποτε επαγγελματικά συνδεδεμένου με την ανάληψη βραβείων που περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται) σε πρακτορεία μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται από τον Διοργανωτή ή τους πράκτορες.

Αυτή η κλήρωση κλείνει στις 23:59 στις 5 Ιουνίου 2016. Οι καταχωρήσεις που αποστέλλονται μετά από αυτή την ώρα δεν θα εγγραφούν στην κλήρωση, αλλά ενδέχεται να χρεωθούν.

Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, πρέπει να πληκτρολογήσετε το κείμενο MP στο 63333 πριν τερματιστεί η κλήρωση. Δεν θα σας χρεώσουμε για την είσοδο αλλά θα ισχύουν τυποποιημένες χρεώσεις δικτύου.

Θα υπάρξει ένας νικητής και πέντε επιλαχόντες. Ο νικητής και κάθε επιλαχών θα αντληθούν τυχαία από όλες τις επιλέξιμες συμμετοχές μετά το κλείσιμο της κλήρωσης υπό την επίβλεψη ανεξάρτητου παρατηρητή και θα ειδοποιηθούν μέσω του αριθμού τηλεφώνου που κατέχει ο ανάδοχος μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία λήξης.

Το όνομα του νικητή και του κάθε επιλαχόντος θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα Myprotein ("Website").

Ο νικητής θα λάβει πίστωση 500 λίρες για να ξοδέψει στην ιστοσελίδα και κάθε υποψήφιος θα λάβει πίστωση 100 λίρες για να δαπανήσει στον ιστότοπο.

Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, συμφωνείτε με κάθε ενέργεια δημοσίων σχέσεων ή μάρκετινγκ που επιθυμεί να αναλάβει η ομάδα The Hut Group για να προωθήσει τις ιστοσελίδες ή τα προϊόντα της (χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε κατά την είσοδο στην κλήρωση και συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ μέσω κειμένου).

Με την είσοδό σας στον παρόντα διαγωνισμό συμφωνείτε να λαμβάνετε προσφορές, νέα και προωθήσεις από το The Hut.com Limited (διαπραγμάτευση ως Myprotein).

Το βραβείο δεν μπορεί να ανταλλαγεί, να επιστραφεί ή να μεταφερθεί. Δεν υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση σε μετρητά.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει χωρίς προειδοποίηση τις καταχωρήσεις που πιστεύει ότι είναι δόλιες.

Η απόφαση του Διοργανωτή είναι τελική και δεν θα υπάρξει αλληλογραφία.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή (και οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή θα σας ειδοποιηθεί με κείμενο).

Η είσοδος στην κλήρωση θα θεωρείται ως αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Η κλήρωση και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων. Υποστηρικτής: Η εταιρεία Hut.com Limited είναι εγγεγραμμένη στην Αγγλία και την Ουαλία (αριθμός εταιρείας 05016010) με έδρα το Meridian House, το Gadbrook Park, το Rudheath, το Cheshire, το CW9 7RA.

Αυτή η προσφορά δεν υποστηρίζεται, δεν υποστηρίζεται, χορηγείται ή δεν σχετίζεται με το Facebook.

20. Σχήμα Παραπομπών

Με την επιφύλαξη των όρων που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να κερδίσετε "πίστωση" για χρήση σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχοντάς μας έναν νέο πελάτη μέσω του συστήματος παραπομπής μας, μοιράζοντας τον σύνδεσμο παραπομπής ή / και τον κωδικό παραπομπής που παρέχουμε σε εσάς (το " Σχήμα παραπομπής "). Είστε δεκτοί να συμμετέχετε ως "παραπομπέας" σε αυτό το Σχήμα Παραπομπής, εάν έχετε προηγουμένως τοποθετήσει μια παραγγελία στον Ιστότοπο.


Ένας νέος πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο που δεν έχει προηγουμένως παραγγείλει μαζί μας (ένα "άτομο που δίνει συστάσεις"). Εάν το άτομο που δίνει συστάσεις έχει λογαριασμό στον Ιστότοπο αλλά δεν έχει προηγουμένως παραγγείλει από τον Ιστότοπο, τότε δικαιούται να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Παραπομπής μόνο μέσω του "συνδέσμου παραπομπής". Εάν το άτομο που δίνει συστάσεις έχει ήδη λογαριασμό στον Ιστότοπο, τότε δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο Στάδιο Παραπομπής χρησιμοποιώντας έναν 'κωδικό παραπομπής' (ανεξάρτητα από το αν έχουν προηγουμένως τοποθετήσει μια παραγγελία).


Εάν το άτομο που δίνει συστάσεις έκανε κλικ στο σύνδεσμο παραπομπής, ο κωδικός έκπτωσης θα εφαρμοστεί αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Εάν το άτομο που δίνει συστάσεις χρησιμοποιεί έναν κωδικό παραπομπής, το άτομο που δίνει συστάσεις πρέπει να εισάγει αυτόν τον κωδικό στο checkout.


Για την αποφυγή αμφιβολιών, οποιαδήποτε πίστωση που παράγεται από το Σύστημα Παραπομπής μπορεί να δαπανηθεί μόνο στον Ιστότοπο και ούτε εσείς ούτε το άτομο που δίνει συστάσεις δικαιούται να λάβει οποιαδήποτε πληρωμή οποιουδήποτε είδους σε σχέση με την πίστωση. Η πίστωση δεν μπορεί να εξαργυρωθεί για μετρητά. Η πίστωση που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σας στο Σχήμα Παραπομπών δεν είναι μεταβιβάσιμη με οποιονδήποτε τρόπο.


Θα λάβετε την ισχύουσα πίστωση στο λογαριασμό σας 24 ώρες μετά την αποστολή της εντολής αυτού του ατόμου που δίνει συστάσεις. Αν το άτομο που δίνει συστάσεις ακυρώσει την παραγγελία του για οποιονδήποτε λόγο εντός 3 ημερών από την αποστολή του, δεν θα δικαιούστε καμία πίστωση. Θα λάβετε την πίστωσή σας στο προεπιλεγμένο νόμισμα της Ιστοσελίδας.


Οποιαδήποτε πίστωση που έχει συγκεντρωθεί μέσω του Συστήματος Παραπομπής που δεν έχει χρησιμοποιηθεί εντός 3 μηνών από την ημερομηνία της συσσώρευσης θα λήξει.


Το άτομο που δίνει συστάσεις πρέπει να κάνει μια παραγγελία με τιμή τουλάχιστον της ελάχιστης τιμής που αναφέρεται στην Ιστοσελίδα από καιρό σε καιρό.


Όλα τα προεξοφλημένα προϊόντα και τα προϊόντα εγγραφής εξαιρούνται από το Σύστημα Παραπομπής. Εάν συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Παραπομπής, δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε σε προγράμματα θυγατρικών, σε μετρητά ή / και σε άλλες προωθητικές ενέργειες αυτού του είδους.


Μπορούμε, κατά τη δική μας διακριτική ευχέρεια, να ανακαλέσουμε την πίστωση που παράγεται από το Σχέδιο Παραπομπών ανά πάσα στιγμή αν πιστεύουμε ή υποψιαζόμαστε ότι η χρήση του Σχεδίου Παραπομπής είναι δόλια, παραπλανητική ή αντίθετη προς τον εν λόγω όρο.


21. Δωροκουπόνια

Το κουπόνι δώρου Myprotein μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά κάθε αντικειμένου που πωλείται από το www.myprotein.com. Οι όροι και οι προϋποθέσεις [http://www.myprotein.com/customer-services/terms-and-conditions.list], μαζί με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, ισχύουν για την αγορά του δωροκουπονιού σας. Μπορείτε να το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην οικογένεια και τους φίλους σας, ή να το εκτυπώσετε για να τους δώσετε προσωπικά. Είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε ένα δώρο όταν δεν ξέρετε τι να αγοράσετε!


Τι είναι το κουπόνι δώρου Myprotein;


Το κουπόνι δώρων Myprotein διατίθεται σε ονομαστικές τιμές £ 10, £ 25 και £ 50 και σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε ένα δώρο όταν δεν ξέρετε τι να αγοράσετε. Τα δελτία δώρων εκδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό κωδικό κουπονιού, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί στο Checkout για να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν στο www.myprotein.com.


Πώς μπορώ να παραγγείλω δελτίο δώρων;


Μπορείτε να προσθέσετε το δελτίο δώρων στο καλάθι αγορών σας όπως και οποιοδήποτε άλλο προϊόν, επιλέγοντας το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" που βρίσκεται στην καρτέλα "Αγοράστε τώρα". Στη συνέχεια, συνεχίστε να ελέγχετε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Αν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα δώρα, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του στοιχείου στη σελίδα του καλαθιού ή να επιστρέψετε στη σχετική σελίδα του προϊόντος Δωροκουπονιού και να προσθέσετε περισσότερα αντικείμενα στο καλάθι σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα προϊόντα ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας για δελτία δώρων. Τα δωροκουπόνια αποτιμώνται και εκδίδονται σε λίρες GBP. Οι κωδικοί έκπτωσης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά ενός δελτίου δώρων.


Πώς θα λάβω Δωροκουπόνι;


Μόλις γίνει η επεξεργασία της παραγγελίας σας και λάβουμε την πληρωμή, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο ηλεκτρονικός κωδικός κουπονιού δώρων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου αποστέλλεται επίσης το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης παραγγελίας. Δεν θα λάβετε τίποτα στο ταχυδρομείο για δωροκουπόνια που παραγγέλνετε.


Πώς μπορώ να δώσω το δελτίο δώρων στον παραλήπτη;


Μόλις λάβετε τον ηλεκτρονικό κωδικό δώρου δώρων, μπορείτε να προωθήσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παραλήπτη δώρου ή μπορείτε να εκτυπώσετε το κουπόνι και να το δώσετε σε αυτόν. Οι δωροεπιταγές ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.


Είμαι ο παραλήπτης ενός δελτίου δώρων, πώς μπορώ να το εξαγοράσω;


Τα κουπόνια δώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στη διεύθυνση www.myprotein.com. Επιλέξτε τα στοιχεία που θέλετε να παραγγείλετε και προσθέστε τα στο καλάθι σας. Για να εφαρμόσετε το δελτίο δώρων σας, πληκτρολογήστε τον ηλεκτρονικό κωδικό κουπονιού που λάβατε στο πλαίσιο 'Κωδικός έκπτωσης' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Προσθήκη'. Αυτό θα εφαρμόσει στη συνέχεια το κουπόνι στην παραγγελία σας. Στη συνέχεια προχωρήστε στο Checkout κανονικά.


Ποιοι είναι οι περιορισμοί;


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα δελτίο ανά παραγγελία και δεν θα εκδοθεί καμία αλλαγή εάν η πλήρης αξία του δελτίου δεν χρησιμοποιείται στη σειρά.


Τα δωροκουπόνια ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχάσει να εξαργυρώσετε το δελτίο δώρων σας εγκαίρως.


Τα δωροκουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στη διεύθυνση www.myprotein.com.


Τα δωροκουπόνια αποτιμώνται και εκδίδονται σε λίρες GBP.


Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωροκουπόνι σας σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο κωδικό έκπτωσης.


Έχω πληρώσει για μια παραγγελία χρησιμοποιώντας ένα δελτίο δώρων. Τι συμβαίνει εάν θέλω να επιστρέψω την παραγγελία μου;


Για τις παραγγελίες που επιστρέφονται, η επιστροφή θα εκδοθεί μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας. Επομένως, εάν έχετε καταβάλει ή μερική πληρωμή για μια παραγγελία χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι δώρου Myprotein, οποιαδήποτε επιστροφή θα εκδοθεί σε κουπόνια δώρων με την ίδια τιμή.


Έχω χάσει ένα δελτίο δώρων. Τι να κάνω;


Εάν είστε ο παραλήπτης ενός κουπονιού δώρων Myprotein, παρακαλείσθε να ρωτήσετε τον αγοραστή εάν εξακολουθούν να έχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον κωδικό κουπονιού. Αν όχι, παρακαλούμε να ζητήσετε από τον αγοραστή να μας έρθει σε επαφή με το marketing@myprotein.com, ώστε να μπορέσει να αποσταλεί εκ νέου το δελτίο δώρων. Μπορούμε να εκδώσουμε εκ νέου δελτία δώρου που δεν έχουν εξαργυρωθεί. Για την αποφυγή αμφιβολιών, το αρχικό δελτίο δώρου θα είναι άκυρο εάν εκδώσουμε αντικαταστάτη. Η αρχική ημερομηνία λήξης εξακολουθεί να ισχύει.


Κίνδυνος και απώλεια


Ο κίνδυνος απώλειας και τίτλου για ένα δελτίο δώρων θα μεταβιβαστεί στον αγοραστή κατά την ηλεκτρονική διαβίβαση του δελτίου δώρων στον αγοραστή ή στον καθορισμένο παραλήπτη, όποιο ισχύει. Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οποιαδήποτε δωροεπιταγή χάνεται, κλαπεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας.


Απάτη


Θα έχουμε το δικαίωμα να κλείνουμε λογαριασμούς πελατών και να λαμβάνουμε πληρωμές από εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, εάν εξαργυρωθεί και / ή χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών στο www.myprotein.com ένα κουπόνι δώρων που έχει ληφθεί με δόλο.


Μπορώ να επιστρέψω το Δωροκουπόνι μου;


Τα δελτάρια δώρων δεν μπορούν να επιστραφούν ή να επιστραφούν, εκτός από τα νομικά σας δικαιώματα. Η αξία του δελτίου δώρου δεν μπορεί να μετατραπεί σε μετρητά.


22. Προσφορές ιστοσελίδας

Μέγιστη έκπτωση


Η μέγιστη έκπτωση θα είναι £ 500 ανά παραγγελία, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Η μέγιστη έκπτωση μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την προώθηση, αλλά θα αναφέρεται εάν είναι διαφορετική.


Έκπτωση ιστοτόπου / επιλεγμένου στοιχείου


Η έκπτωση ισχύει στο καλάθι, με εξαίρεση τα δώρα και άλλα διαφημιστικά είδη. Η μέγιστη τιμή έκπτωσης και το ποσοστό θα διαφέρουν ανάλογα με την προσφορά.


Διαφοροποιημένες εκπτώσεις


Έκπτωση που παρέχεται όταν πληρούνται οι απαιτήσεις προσφοράς. Η μέγιστη τιμή έκπτωσης και το ποσοστό θα διαφέρουν ανάλογα με την προσφορά.


Μειωμένες Εκπτώσεις


Το ποσοστό έκπτωσης μειώνεται περιοδικά με την πάροδο του χρόνου, όπως αναφέρθηκε. Η μέγιστη τιμή έκπτωσης και το ποσοστό θα διαφέρουν ανάλογα με την προσφορά.


Ήταν / Τώρα Τιμολόγηση


Έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα σε προϊόντα όπως εμφανίζονται στις σελίδες προϊόντων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τιμολόγηση 'Ηταν / Τώρα μπορεί να στοιβάζεται με έναν κωδικό προσφοράς, ωστόσο αυτό εξαρτάται από την προώθηση.


Δώρα


Τα δώρα προστίθενται αυτόματα στο καλάθι όταν πληρούνται οι απαιτήσεις προσφοράς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δώρα πρέπει να προστίθενται χειροκίνητα στο καλάθι, ώστε να παρέχονται πρόσθετες πληροφορίες.


Δωρεάν μεταφορά


Εφαρμόζεται στο ταμείο, η έκπτωση θα ισούται με το συγκεκριμένο κόστος παράδοσης χώρας. Η αποστολή σε άλλες χώρες ενδέχεται να επιβαρυνθεί με επιπλέον χρεώσεις.


Πολλαπλή Αγορά


Η έκπτωση ισχύει για το φθηνότερο στοιχείο στο καλάθι που πληροί τις προϋποθέσεις προώθησης.


Εξαιρέσεις


Οι δωροεπιταγές, η σειρά Vitality και άλλα ειδικά δηλωμένα στοιχεία απαλλάσσονται από την έκπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ανά πάσα στιγμή τον κατάλογο των απαλλασσομένων προϊόντων. Μόνο ένας κωδικός έκπτωσης μπορεί να εφαρμοστεί ανά καλάθι.