Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ
+ Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35

.

Εμπορικός συνεργάτης

Γίνετε ένας επίσημος συνεργάτης

Γιατί να επιλέξω τη Myprotein;

Ο στόχος μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικής διατροφής του κόσμου και να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όλους τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Η Myprotein ιδρύθηκε το 2004 και επεκτείνεται με γεωμετρική πρόοδο και ήδη θεωρείται η Νο.1 εταιρεία αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη, λειτουργώντας σε παραπάνω από 50 χώρες παγκοσμίως και πραγματοποιώντας αποστολές σε όλο τον κόσμο. 

Κάνε αίτηση τώρα

Ποιότητα

Είμαστε 100% δεσμευμένοι να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς στις καλύτερες τιμές. Η Myprotein χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες αρχές των HACCP και GMP ώστε να παραμείνει στην κορυφή. 

Παράλληλα, το Τμήμα Ποιότητας συνεχίζει να χρησιμοποιεί Ανεξάρτητα Εργαστήρια ώστε να διασφαλίσει την πλήρη μικροβιολογική ασφάλεια. 

Κάνε αίτηση τώρα

Καινοτομία

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα για να διατηρήσουμε την γκάμα μας στην πρωτοπορία της βιομηχανίας. Κατά μέσο όρο, λανσάρουμε 10 νέα προϊόντα το μήνα, επομένως κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να διασφαλίσετε ότι θα είστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες μας καινοτομίες.


Εκτός από τις συναρπαστικές νέες κυκλοφορίες, προσφέρουμε επίσης μία από τις ευρύτερες και πιο νόστιμες γεύσεις στον κόσμο, ώστε να εξασφαλίσετε ότι εσείς και οι πελάτες σας μπορείτε πάντα να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις γεύσεις σας

Κάνε αίτηση τώρα

Άμεση υποστήριξη

Προωθητικό υλικό - δωρεάν προϊόντα Myprotein για να σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε και να πωλήσετε τα προϊόντα μας πιο αποτελεσματικά.

Ειδικός διαχειριστής προσωπικών λογαριασμών - άμεση υποστήριξη από τους ειδικούς του κλάδου μας, ενημερώνοντάς σας για τις πιο πρόσφατες διατροφικές τάσεις και οφέλη της διατροφής.

Μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων - διατηρώντας σας ενήμερους με όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες και κίνητρα.

Κάνε αίτηση τώρα