Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ
+ Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Μεγάλο Σέικερ Smartshake™

Για πιο απαλά σέικ, με βιδωτό αποθηκευτικό χώρο

EUR

Μεγάλο Σέικερ Smartshake™

Για πιο απαλά σέικ, με βιδωτό αποθηκευτικό χώρο

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 3.86 / 5 (7 κριτικές)
  • 5 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Απογοητευτικό

Αποφύγετέ το. Μετά από καθημερινή χρήση 3 μηνών περίπου όλο το πάνω μέρος διαχώριστηκε και έσπασε, ενώ πρόσεχα πολύ και έκανα πάντα απαλές κινήσεις. Πριν να χαλάσει το σέικερ δεν αναμείγνυε/ έλιωνε σε καμία περίπτωση την πρωτεΐνη στον επιθυμητό βαθμό και έτσι έμεναν ολόκληρες μπάλες σκόνης μετά από κούνημα-χτύπημα πολλών λεπτών. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν βοήθησε καθόλου και ,αντίθετα, όταν τόλμησα να τον χρησιμοποιήσω έπεσε κάτω όλη η πρωτεΐνη που είχα μέσα.

Was this helpful?

Λαθος και πολυς χρονος...

Εκανα την παραραγγελια 7-2-21 και ηρθε 11-3-21.ΠΑΡΑ πολυς χρονος.Η ποιοτητα του σεικερ ειναι καλη ομως.Παραγγελνεις των 800 ml και αυτο ειναι των 600ml.Εκτος αν εννοουν 600 συν τα κουτακια για την πρωτεινη.Ας λεγατε 600+....

Was this helpful?

Πρακτικοτατο!

Ανακατευει πολυ καλα και εξυπηρετει τρομερα λογω του διπλου χωρου αποθηκευσης που βιδωνεται στο κατω μερος! 

Was this helpful?

Δυνατό!!

Ειλικρινά πολύ δυνατό σέικερ, στιβαρό αν και πλαστικό, θα μείνει απολύτα ευχαριστημένος όποιος το αγοράσει. Έχω αγοράσει κάμποσα από fitness store αλλά της my protein είναι ως ώρας το καλύτερο.

Was this helpful?

Βολικό και χρήσιμο σέικερ

Ενώ το έχω κάτι μήνες με καθημερινή χρίση ,παραμένει καινούριο. Ανακατεύει εύκολα και γρήγορα,χάρη στο εσωτερικό δίχτυ στο καπάκι του και ακομη ένα έξτρα εξάρτημα που διαθέτει το συγκεκριμένο σέικερ,διευκολύνει την ανάμιξη κάθε είδους σκόνης,ακόμα και τις πιο παχύρρευστες όπως η overnight,η την isolate που συνήθως αφρίζει περισσότερο από την whey,κάτι που με ένα απλό σέικερ ήταν αδύνατη η ανάμιξη για ένα smooth ρόφημα χωρίς σβόλους .Εξίσου βολικά και τα δυο βιδωτά εξαρτήματα που διαθέτει,χτίσιμα ως αποθηκευτικός χώρος για τις σκόνες .

Was this helpful?

ΤΕΛΕΙΟ

Αν ψάχνεις shaker για την πρωτεΐνη σου look no further!

Was this helpful?

Άριστο

Πολύ βολικό..ήρθε σχεδόν αμέσως

Was this helpful?