Omega Balance

Γεύση
Συσκευασία
Ποσότητα

-30% σε προϊόντα με κανονική τιμή | Κωδικός: GR30

Επωφεληθείτε άμεσα απο τις προσφορές μας σε πρωτεΐνες, διαιτητικά προϊόντα, αθλητικά ρούχα.

Μήν ξεχάσετε να προσθέσετε τον κωδικό GR30 κατά την αναχώρηση για έκπτωση 30% σε προϊόντα με κανονική τιμη.


*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  
**Ο κωδικός GR30 ισχύει μόνο για προϊόντα στα οποία η τιμή τους δεν είναι ήδη μειωμένη.
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
16.99€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το Omega Balance είναι ένα ισχυρό fish oil που παρέχει το λιγότερο 710mg Omega 3 για κάθε softgel των 1000mg, το οποίο το κάνει ένα από τα υψηλότερα σε συγκέντρωση της αγοράς. Τα Omega 3 είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) τα οποία έχουν ευρέως συσχετισθεί με την διατήρηση μιας υγιής καρδιάς, υγιών αρθρώσεων και κυκλοφοριακού. Αυτό το υπερ-ισχυρό softgel παρέχει έναν εύκολο τρόπο αύξησης της πρόσληψης των Omega 3 λιπαρών σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε την έλλειψη τους.

Το Omega Balance περιέχει το λιγότερο 360mg EPA και 240mg DHA, συμπεριλαμβανομένου της βέλτιστης αναλογίας 3:2 παρέχοντας την απόλυτη υποστήριξη για την υγεία και ευεξία σας. Τα EPA (eicosapentaenoic acid) και DHA (docosahexaenoic acid) είναι και τα δύο λιπαρά οξέα μακράς αλύσου τα οποία έχουν δείξει να παρέχουν έναν μεγάλο αριθμό από υγιεινά οφέλη, συμπεριλαμβάνοντας την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου, των ματιών και του καρδιακού.

Από αθλητικής απόψεως, μια σειρά ερευνών δείχνουν ότι η χρήση των EPA και DHA μπορεί να επωφελήσει την αθλητική απόδοση και την σωματική κατάσταση. Κάποια έρευνα επίσης δείχνει πως τα απαραίτητα λιπαρά οξέα φαίνεται να βοηθούν στην διατήρηση τον αποθεμάτων ενέργειας της γλυκόζης ενώ προωθούν την χρήση των λιπαρών για την παραγωγή ενέργειας.

Το Omega Balance κατασκευάζεται υπό την ιδιόκτητη διαδικασία PureMax™ η οποία εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας, καθαρά και ισχυρά fish oils. Η PureMax™ είναι μία μοναδική τεχνολογία καθαρισμού και συμπύκνωσης των Omega 3 ή οποία έχει αναπτυχθεί μέσα από χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευαστικής εμπειρίας. Η διαδικασία PureMax™ εγγυάται τα υψηλότερης ποιότητας fish oils, αφαιρώντας τους περιβαλλοντικούς ρύπους (όπως τα βαρέα μέταλλα, διοξίνες, φυτοφάρμακα και PCBs, τα οποία τείνουν να συσσωρεύονται στα ψάρια που βρίσκονται ψηλά στην τροφική αλυσίδα) έτσι ώστε να είναι στα όρια των ασφαλών επιπέδων, ή και κάτω από αυτά, τα οποία έχουν καθοριστεί από τις αρχές όπως η Ευρωπαϊκή Κομισιόν και ο Διεθνής Οργανισμός για τα EPA και DHA.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Uψηλής καθαρότητας fish oil
  • Πάνω από 44% EPA και 28% DHA
  • Τεχνολογία καθαρισμού Puremax™

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Καταναλώστε 2 μαλακές κάψουλες έως και 3 φορές την ημέρα. Να λαμβάνετε κατά προτίμηση με φαγητό.

Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Αυτό το προϊόν δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Συστατικά

Συμπηκνωμένο και καθαρισμένο Omega 3 Fish Oil, Vitamin E (Antioxidant), Softgel (Gelatin, Glycerol).

Απαλλαγμένο από: τεχνητές χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, μαγιά, γλουτένη, άμυλο και λακτόζη. Χωρίς προσθήκη άλατος ή ζάχαρης. Χωρίς ΓΤΟ.

Διατροφικές Πληροφορίες

Μερίδα - 2 Μαλακές Κάψουλες

Μερίδες Ανά Συσκευασία - 45 (90 Μαλακές Κάψουλες), 125 (250 Μαλακές Κάψουλες)

Τυπικές Διατροφικές Πληροφορίες

      Ανά Μερίδα
Συνολικά Ωμέγα 3     1420 mg
EPA (Εικοσαπεντανοϊκό οξύ)      720 mg
DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ)     480 mg
Άλλα Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα     220 mg

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

περίληψη

4.5

4.5

(2 κριτικές)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
δημιουργήθηκε Από

W3

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

5

Αποτελεσματικότητα:

5

the best

Tue Jun 06 08:24:02 BST 2017 by SAk

Super

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

5

Αποτελεσματικότητα:

5

Χώρις πολλά πολλά η καλύτερη πηγή Ω 3

Thu Nov 10 11:05:55 GMT 2016 by Waka

Omega Balance

Επιλέξτε

Omega Balance
Back to top