Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ
+ Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Αρακά

Αυξήστε τη δύναμή σας με απόλυτα φυσική, φυτική πρωτεΐνη

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Αρακά

Αυξήστε τη δύναμή σας με απόλυτα φυσική, φυτική πρωτεΐνη

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.37 / 5 (57 κριτικές)
  • 37 5 star reviews
  • 10 4 star reviews
  • 6 3 star reviews
  • 2 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Αξιόλογη Επιλογή

Πολύ καλή διαλυτότητα Ικανοποιητική vegan επιλογή και για περιόδους νηστείας. 

Was this helpful?

Coffee&Walnut

Είχα πάρει παλαιότερα τη φράουλα, η οποία μου θυμίζει πολύ κάτι γνωστά γεμιστά μπισκότα με φράουλα! Ήταν αρκετά πηκτή (που εμένα αυτό δε με ενοχλούσε καθόλου) και ήταν ευχάριστη γενικά! Είπα τώρα να δοκιμάσω τη γεύση Coffee& Walnut. Για τα δικά μου γούστα η συγκεκριμένη δεν πίνεται. Ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη γεύση, έχει και χάλια μυρωδιά. Ευτυχώς που πήρα το 1kg και όχι τα 2,5kg.

Was this helpful?

Πολύ καλή πρωτεϊνη

Πάρα πολύ καλή πρωτεϊνη αλλά όχι και τόσο ωραία γεύση η Φράουλα ! Βγάζει λίγο παραπάνω αφρό από όσο έχω συνηθίσει αλλά δεν είναι κάτι που με απέτρεψε ώστε να μην την καταναλώσω

Goes Well With:

Την ταιριάζω με κερατίνη

Was this helpful?

💪💪💪💪

Πριν μια βδομάδα παρέλαβα την πρωτεινη αρακά με γεύση 🍓. Ότι καλύτερο υπάρχει. Πρωσοπικα για μένα αψογη διαλυτότητα σε νερό η ακόμα και σε γάλα αμυγδάλου. Διαφορετική γευστικά από την ορου γάλακτος διότι μιλάμε για αρακά. ( Αρακά πάντως δεν μυρίζει απλά έχει μια ωραία μυρωδιά του φρούτου της επιλογής σας) . Τώρα αν ένας έχει συνηθίσει την ορού γάλακτος με μπισκότα, κρέμες και χίλια δύο που έχει πιο γλυκιά γεύση μην μπει σε κόπο να την παραγγείλει.

Goes Well With:

Porridge.

Was this helpful?

Κι όμως είναι κορυφαία

Για όσους ζορίζονται με την γεύση της και την διαλυτικότητα, να πω πως μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη και ανάλαφρη. Βάζουμε στο μπλέντερ νερό, πρωτείνη, μπανάνες, αχλάδι, κακάο και αν την θέλετε και για πλούσιο πρωινό γεύμα, και κρέμα παιδική. Εγω επέλεξα την απλή Σιταλευρο Γιώτης. Μιλάμε για σούπερ γεύμα. Αν την θέλετε για βράδυ, απλά χωρίς κρέμα με όλα τα υπόλοιπα. Βασικό όμως, στο μπλέντερ. Οχι με τα σέικερ χειρός. Την χρησιμοποιώ 4 χρόνια χωρίς προβλήματα και έχω παλινδρόμηση οισοφαγικη από διαφραγματοκηλη. Ελπίζω να βοήθησα.

Goes Well With:

Μπανάνα, αχλάδι, κακάο και παιδική κρέμα.

Was this helpful?

Pea protein

Πολύ καλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για αυτούς που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη

Was this helpful?

Does what it promises

Everybody argues about taste or how well it dissolves, well, it's not meant to be tasty, it's meant to help your training. Compared to a diet without extra protein intake via protein shakes or the Vegan Blend from myprotein, or even some other proteins I've tried, this one is the best. No bloat. no upset stomach, and superb protein %, all that while being cheaper than eggs or lentils. It helped me a lot in my training as a powerbuilder and I am glad I tried it. Thank you MyProtein!

Was this helpful?

Δεν διαλύεται

Η γεύση σοκολάτας είναι ψεύτικη .Μην την προτιμήσετε δεν διαλύεται εύκολα.

Was this helpful?

μετρι...

Την πηρα χωρις γευση... 2,5 κιλα ηταν πολλα , δεν τη παλεψα εως το τελος , αφησα περιπου τη μιση συσκευασια. Μετρια διαλυτικοτητα, γευση που χρειαζεται αποφαση για να το κατεβασεις...

Was this helpful?

Εύγευστη

Πήρα την γεύση φράουλα και είναι πολύ ωραία. Όμως δεν διαλύεται με τίποτα, τουλάχιστον σε κρύο γάλα. Ίσως στο ζεστό διαλύεται.

Was this helpful?