Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38 + Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€

MP Men's Tempo Graphic Joggers - Carbon

Regular fit training joggers

EUR

MP Men's Tempo Graphic Joggers - Carbon

Regular fit training joggers

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.0 / 5 (1 κριτικές)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Πολύ καλό!

Πολύ καλό παντελόνι. Αρκετά καλή εφαρμογή και σχετικά καλή ποιότητα υφάσματος. Δροσερό σε ζεστό περιβάλλον (πχ γυμναστήριο) αλλά και ζεστό σε κρύο περιβάλλον (τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο. Έτρεξα σε θερμοκρασία -1 στις 07:00 και αισθανόμουν πολύ άνετος - ζεστός! ). Δεν βάζω πέντε (5) αστέρια γιατί έχει ένα θεματάκι με την εφαρμογή του. Ενώ από τα γόνατα και κάτω είναι ιδιαίτερα εφαρμοστό, από τα γόνατα και πάνω φαρδαίνει απότομα σε σημείο όπου και εμφανισιακά δεν είναι τόσο ωραίο αλλά και ως αίσθηση. Αν δεν δέσεις το κορδόνι στο επάνω μέρος (λάστιχο), μετά από κάποιες κινήσεις αρχίζει να πέφτει :-( . Το νούμερο που το πήρα είναι το Μ και είναι το σωστό. Αν έπαιρνα το S δεν θα μου έμπαινε στο κάτω μέρος του ή και αν τα κατάφερνα θα μου ήταν ιδιαίτερα στενό - άβολο. Βέβαια παίζει ρόλο και ο σωματότυπος του καθενός αλλά αν είσαι οκ σε κιλά, περιφέρεια και μέση, πιθανότατα θα αντιμετωπίσεις αυτό το προβληματάκι.

Was this helpful?