Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35 | Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Τα καλύτερα συμπληρώματα φυτικών ινών

Τα συμπληρώματα μας περιέχουν φυσικές φυτικές ίνες και είναι εξαιρετικά για τη διατήρηση της γενικής σας υγείας και ευεξίας.

Το καλύτερο σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πρωτεϊνούχα Μπάρα Light


Τσιζκέικ Λεμόνι, Σοκολάτα, Αμύγδαλο Βανίλια, Βανίλια Φράουλα και Μήλο Κανέλα είναι μερικές από τις εκπληκτικές γεύσεις που προσφέρει η Πρωτεϊνούχα Μπάρα Light. Παρέχοντας σας 20,2g πρωτεΐνης και μόλις 2,6g υδατάνθρακες, η νόστιμη αυτή μπάρα είναι το τέλειο σνακ μεταξύ των γευμάτων ή ο ιδανικός συνεργάτης σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.


Συμβάλλοντας στο προφίλ αμινοξέων σας, τόσο εκείνοι που γυμνάζονται τακτικά όσο και εκείνοι που απλά θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους μέσω της διατροφής, θα επωφεληθούν από αυτό το τέλειο σνακ με πρωτεΐνες!

Αγορά τώρα

Το καλύτερο φαγητό φυτικών ινών

Zero noodles


Τα Zero Noodles περιέχουν Konjac, μία υδατοδιαλυτή ίνα, η οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην απώλεια λίπους. Με μόνο 7 θερμίδες ανά μερίδα, αυτό το εξαιρετικά νόστιμο προϊόν είναι ιδανικό για όσους σκοπεύουν σε ένα έλλειμμα θερμίδων χωρίς να μεταβάλλουν ριζικά τις διατροφικές τους συνήθειες.


Κάθε μερίδα περιέχει επίσης 3,5 γραμμάρια ποιοτικών φυτικών ινών, μηδέν ζάχαρη και λιγότερο από 0,1 γραμμάρια λίπους. Ιδανικά για τηγάνισμα και σάλτσες.

Αγορά τώρα