Πακέτο Έξι Εθνών

Προϊόντα σχεδιασμένα για παίκτες του ράγκμπι

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ -25% ΣΕ ΟΛΑ| ΚΩΔΙΚΟΣ: MISTIRIO

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗ...

ΕΩΣ -25% ΣΕ ΟΛΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ: MISTIRIO

ΕΠΙΠΕΛΟΝ -35% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ!

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
99.95€
Δεν είναι σε στοκ

Πληροφορίες Προϊόν

Ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζετε, το Πακέτο Έξι Εθνών δεν αποτυγχάνει ποτέ να προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, παράλληλα με ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας και δύναμης. Με το ράγκμπι να γίνεται ένα όλο και πιο απαιτητικό άθλημα, η διατροφή και τα συμπληρώματα διατροφής έχουν γίνει το κλειδί για την υποστήριξη της ανάρρωσης των αθλητών μεταξύ των αγόνων.

Εμείς στη Myprotein έχουμε σχεδιάσει ένα ειδικό πακέτο, για να εξασφαλίσουμε πως οι διατροφικές απαιτήσεις των αθλητών του ράγκμπι μπορούν να συμπληρωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Περιλαμβάνοντας 5 διαφορετικά προϊόντα, αυτό το πακέτο θα σας βοηθήσει να αποδώσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, τις στιγμές που πραγματικά έχουν σημασία.

Recovery XS

Το Recovery XS είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πρωτεΐνης, υδατανθράκων, βιταμίνης C, Κρεατίνης και ηλεκτρολυτών. Επίσης υπάρχουν 4.5g αμινοξέων και 3g Creapure® ανά δόση. Το Recovery XS παρέχει πάνω από 24g πρωτεΐνης ανά δόση από Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της άπαχης μάζας.

Κρεατίνη

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη μπορεί να δράσει για την αύξηση της σωματικής απόδοσης με διαδοχικές εκρήξεις σε μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης ασκήσεις και είναι ιδανική για αθλήματα στα οποία απαιτούνται εκρηκτικές κινήσεις υψηλής έντασης όπως στο ράγκμπι.

Ψευδάργυρος & Μαγνήσιο

Η χρήση του Ψευδαργύρου και του Μαγνησίου παρέχει μια σειρά από οφέλη στο σώμα και στη λειτουργικότητά του. Το Μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών, και στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της τεστοστερόνης.

Βιταμίνη D3

Η Βιταμίνη D3 είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη η οποία παράγεται κάτω από το δέρμα μετά από έκθεση στον ήλιο. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όταν το φως του ήλιου είναι λιγότερο, τα σώματά μας μπορεί συχνά να είναι χαμηλά σε D3.

Πρωτεϊνούχο Brownie

Φτιαγμένο από το καλύτερης ποιότητας κακάο και με κομμάτια κορυφαίας σοκολάτας, τα Πρωτεϊνούχα brownies αντιπροσωπεύουν την τελευταία μας προσθήκη στη σειρά των σνακ υψηλής πρωτεΐνης. Ιδανικά για όταν βρίσκεστε εν κινήσει, αυτά τα σνακ θα εξασφαλίσουν πως οι μύες σας τρέφονται πάντα με πρωτεΐνη.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ.

Κύριες Ωφέλειες

  • 5 προϊόντα σχεδιασμένα για την υποστήριξη των επιδόσεων στο ράγκμπι
  • Θα βοηθήσει στην ανάρρωση μεταξύ των προπονήσεων και των αγόνων
  • Μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της δύναμης με διαδοχικές εκρήξεις

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Πακέτο Έξι Εθνών

Επιλέξτε

Πακέτο Έξι Εθνών
Back to top