Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ
+ Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Μείγμα Πρωτεϊνών για Αυστηρά Χορτοφάγους (Vegan)

Απολαυστική φυτική διατροφή με πρωτεΐνες από μπιζέλι και φασόλια

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
  • Χωρίς Γλουτένη
EUR

Μείγμα Πρωτεϊνών για Αυστηρά Χορτοφάγους (Vegan)

Απολαυστική φυτική διατροφή με πρωτεΐνες από μπιζέλι και φασόλια

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
  • Χωρίς Γλουτένη
EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.3 / 5 (37 κριτικές)
  • 15 5 star reviews
  • 18 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Γευστικό και αποτελεσματικό !

Μετά από δοκιμές κατέληξα στο ότι για την γεύση που άφηνε Σα να έχεις χωμα στο στόμα κ μια πίκρα προς το τέλος ..έφταιγε το γάλα (Ολύμπος αμυγδάλου ) ή/και το ότι έβαζα μια δόση BCAA στο ρόφημα .Το δοκίμασα με αγελαδινό γάλα όπου είναι σούπερ (σοκολάτα κ βανίλια ) και με το alpro soya που είναι επίσης πολύ καλο!Δεν δημιουργεί καμια στομαχική διαταραχή ,δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού που με βοηθά στη διατροφή.Το συνδυάζω με γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα και διατροφή για απωλεια.Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε λίγο καιρό.. Από τις γεύσεις που αγόρασα η καλύτερη είναι η βανίλια που σίγουρα θα ξαναπάρω!Θα την ήθελα και λίγο πιο γλυκιά .Στη συνέχεια η σοκολάτα smooth και σίγουρα δεν προκειται να παραγγείλω ξανά  την coffee and walnut!Το βρήκα πολύ έντονο γευστικά κ σε άρωμα .

Was this helpful?

Αναθεώρηση..!

Μετά από δοκιμές κατέληξα στο ότι για την γεύση που άφηνε Σα να έχεις χωμα στο στόμα κ μια πίκρα προς το τέλος ..έφταιγε το γάλα (Ολύμπος αμυγδάλου ) ή/και το ότι έβαζα μια δόση BCAA στο ρόφημα .Το δοκίμασα με αγελαδινό γάλα όπου είναι σούπερ (σοκολάτα κ βανίλια ) και με το alpro soya που είναι επίσης πολύ καλο!Δεν δημιουργεί καμια στομαχική διαταραχή ,δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού που με βοηθά στη διατροφή.Το συνδυάζω με γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα και διατροφή για απωλεια.Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε λίγο καιρό..

Was this helpful?

Ικανοποιητική σχέση ποιότητας / τιμής

Ικανοποιητική σχέση ποιότητας και τιμής. Δεν προκαλεί φούσκωμα. Αναμιγνύεται δύσκολα, θέλει πολύ νερό και δημιουργεί πολύ αφρό. Η γεύση της (χωρίς γεύση) ειναι σαν γάλα σόγιας (χωρίς ζάχαρη), που δεν αποτελεί πρόβλημα.

Was this helpful?

Ενδιαφέρον πρωτείνη

Το carrot cake vegan είναι γευστικό, αφρώδες κ μυρίζει σαν ζύμη. Είναι πιο πηχτό από τις Whey οπότε απαιτεί περισσότερο νερό για να διαλυθεί και ίσως χρειαστεί ένα κουταλάκι στο τέλος. Θα δοκιμάσω σίγουρα κι άλλα vegan.

Was this helpful?

Κακή διαλυτότητα

Διαλύεται δύσκολα. Θέλει πάρα πολύ νερό και πολύ κούνημα. Κατά τα άλλα είναι καλή.

Was this helpful?

Χάλασε η γεύση...

Έχω αγοράσει την συγκεκριμένη πρωτεϊνη πολλές φορές και η τελευταία εκτός της δυσπλασίας τιμής, είχε χάλια γεύση. Αλευρίλα στο στόμα και δυσκολότερο ανακάτεμα. Πτώση ποιότητας και άνοδο της τιμής!

Goes Well With:

Ωμό αλεύρι

Was this helpful?

Πολύ καλή vegan πρωτεΐνη!!!

Ικανοποιητική γεύση (Σοκολάτα), όχι πολύ γλυκιά, όσο πρέπει θα έλεγα. Διαλύεται εύκολα στο shaker. Προσωπικά την χρησιμοποιώ σε γάλα σόγιας. Έχω παραγγείλει και την φράουλα και ανυπομονώ να την δοκιμάσω.

Was this helpful?

Vegan Protein

Είναι η δευτερη φορα που αγοράζω αυτη τη πρωτείνη, και ενώ προτιμώ τα σκευάσματα χωρίς γεύση αναγκαστηκά αυτή τη φορά πήρα την φράουλα γιατι δεν υπήρχε η συσκευασία κιλού χωρίς γευση όταν εκανα την παραγγελία μου. Εντυπωσιάστικα θετικά απο την διακριτική όχι τεχνιτή αίσθηση της γεύσης και μου αρεσει που δεν ειναι πολυ γλυκιά. Στο ρόφημα χωρίς γεύση πρόσθετα λίγη ζάχαρη ή μέλι τωρα με αυτο είναι τόσο όσο πρέπει γλυκό και δε χρειάζεται.

Goes Well With:

Γαλα σόγιας, γάλα καρύδας, μπανάνα

Was this helpful?

Vegan

Παράγγειλα την 1η φορά την μικρή συσκευασία, 250g  μπανάνα γιατί φοβήθηκα την γεύση λόγο Vegan 🌱.. Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι ξανά παράγγειλα και γεύση φράουλα ,Turmeric Latte και Coffee & Walnut ! Μόνο να πω Coffee & Walnut έχει πιο γεύση καφέ και πίνετε ευχάριστα και το πρωί! Η γεύση φράουλα και μπανάνα αρκετά γλυκιές για όσους δεν τους αρέσει, εγώ λατρεύω γλυκό..

Goes Well With:

Γάλα Αμυγδάλου  Smoothie’s  Φυσικός Ανάμικτος Χυμός 

Was this helpful?

Εξαιρετική!!

Αγόρασα 2.5kg γεύση μπανάνα για να έχω στοκ χωρίς να δω κριτικές. Όταν παρέλαβα την προτεινη, μπήκα να δω κάποιες κριτικές απο περιέργεια χωρίς να εχω δοκιμάσει ακόμη και οι περισσότερες ήταν αρνητικές. Η γεύση είναι καταπληκτική, μυρίζει μπανανα και εχει γεύση μπανανα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αρέσει σε κάποιο που του αρέσει γενικά η μπανάνα. Το μόνο αρνητικό σχόλιο που έχω ειναι οτι η συσκευασία δεν σφραγίζει καλά. Θα ξανα παραγγείλω 10000%

Goes Well With:

Νερό

Was this helpful?