Καλωσήρθες στο The Locker Room.
Ένα hub που θα σε βοηθήσει να τροφοδοτήσεις το σώμα και να ενδυναμώσεις το μυαλό σου.

Όταν γυμναζόμαστε, τα αποτελέσματα δεν είναι μόνο σωματικά: η ψυχική μας υγεία επωφελείται επίσης. Μόλις 30 λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στην αποφόρτιση και στη βελτίωση της διάθεσης. Ελάτε μαζί μας στο The Locker Room hub και ανακαλύψτε τις συμβουλές της Myprotein που θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την Ψυχική σας Δύναμη.

Το hub της ψυχικής δύναμης.

Δες το blog μας για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς να φροντίσεις την ψυχική σου υγεία

Ψυχική Υγεία - Συχνές Ερωτήσεις

Περιτριγύρισε τον εαυτό σου με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν ευτυχισμένους. Δες τους φίλους σου, ολοκλήρωσε ασκήσεις ενσυνειδητότητας και αναλογίσου τα θετικά. Δούλεψε για να βελτιώσεις την ανθεκτικότητά σου.

Πήγαινε για τρέξιμο, πίεσε τον εαυτό σου, πέτυχε τα ρεκόρ σου, πρόσεξε τα macros σου. Μια ρουτίνα άσκησης και διατροφής μπορεί να βοηθήσει την ψυχική σου υγεία. Αν φροντίζεις το σώμα σου, το μυαλό σου θα αρχίσει να "σε φροντίζει".

Η εκγύμναση με κάποιο άλλο άτομο βελτιώνει την ποιότητα ζωής και μειώνει το άγχος πολύ περισσότερο από τις ατομικές προπονήσεις.

Χαλάρωσε με μουσική ή ένα podcast μετά από μια κουραστική μέρα. Πήγαινε μια βόλτα ή διάβασε ένα βιβλίο. Ό,τι είναι καλύτερο για εσένα.

Είναι σημαντικό να συζητήσεις τις ανησυχίες σου με κάποιον που νιώθεις άνετα, όπως με κάποιον φίλο ή συγγενή. Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό για οποιεσδήποτε ανησυχίες σου.