Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35 | Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Οι Καλύτεροι Υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες αποτελούν τη συνηθέστερη πηγή ενέργειας για το σώμα μας και πρέπει να αντιπροσωπεύουν το 55-75% της διατροφικής μας πρόσληψης - ζωτικής σημασίας για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους.

Το καλύτερο συμπλήρωμα ενεργειακού τζελ

Ενεργειακά Τζελ


Τα ενεργειακά τζελ είναι ιδανικά για τη γρήγορη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα πριν από μια παρατεταμένη περίοδο σωματικής άσκησης. Τα ενεργειακά μας τζελ Energy Elite είναι γεμάτα με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες Β. Όσον αφορά στον αθλητισμό και στην αθλητική ανάπτυξη, η χρήση των ενεργειακών τζελ είναι ιδανική για όσους πρόκειται να συμμετάσχουν στον αθλητισμό ή τη διαρκή απόδοση για να εξασφαλίσουν ότι το σάκχαρο στο αίμα δεν πέφτει πολύ χαμηλά κατά τη διάρκεια της άσκησης.


Αυτό το εκπληκτικό τζελ περιέχει 75mg καφεΐνης και μπορεί να καταναλωθεί πριν από την απόδοσή σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σώμα σας όταν αυτό απαιτείται.

Αγορά τώρα

Η πιο διαλυτή μορφή υδατανθράκων

Κυκλική δεξτρίνη 


Μετά από μια έντονη περίοδο άσκησης θέλετε να αρχίσετε τη διαδικασία αποκατάστασης όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η διακλαδισμένη κυκλική δεξτρίνη είναι μια εξαιρετικά διαλυτή σκόνη υδατάνθρακα που συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάκτηση της κανονικής λειτουργίας των μυών.


Είναι μια άριστη πηγή ενέργειας και συνδυασμένη με PeptoPro και καζεΐνη υψηλής ποιότητας κρατάτε τους μυς σας τροφοδοτούμενους με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το προϊόν είναι επίσης φιλικό για όσους έχουν δυσανεξία γλουτένη, χορτοφάγους και vegans.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο σνακ

Πρωτεϊνούχο Flapjack


Αυτά τα flapjacks με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι απολαυστικά γλυκά, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο υγιεινά από την κανονική εναλλακτική λύση των σουπερμάρκετ.


Κάθε μπάρα είναι γεμάτη με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες από βρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης άμεσα. Είναι τέλειο καύσιμο είτε για Pilates είτε για Βάρη είτε ο,τιδήποτε.


Διατίθεται σε δύο γευστικές γεύσεις - Chocolate Chunk και Παραδοσιακή Βρώμη - και συσκευάζεται έτσι ώστε ακόμα και εν κινήσει, μπορείτε να την απολαύσετε.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα για γρήγορη απελευθέρωση ενέργειας

Μαλτροδεξτρίνη 


Η μαλτοδεξτρίνη είναι κατάλληλη για όσους ασχολούνται με μακρόχρονη σωματική άσκηση που προσπαθεί να αυξήσει την πρόσληψη υδατανθράκων. 


Οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην ανάκτηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας μετά από έντονη και / ή μακροχρόνια σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυική κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες.

Αγορά τώρα