Έκπτωση έως 60% σχεδόν σε όλα*
Κωδικός: MPAM

.

Θέλουμε να τροφοδοτήσουμε τη φιλοδοξία σας.
Σε κάθε σετ.
Σε κάθε επανάληψη.

Who Myprotein Are

Ποιοι είμαστε

Είμαστε η κορυφαία εταιρείας αθλητικής διατροφής, προσφέροντας μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, εναλλακτικά σνακ και αθλητικά ρούχα.


Η Myprotein, ιδρύθηκε το 2004 και είναι πλέον η Νο.1 εταιρεία στην Ευρώπη. Εδρεύει στο Μάντσεστερ και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες μέσω μιας ποικιλόμορφης και αφοσιωμένης ομάδας προσωπικού, αθλητών και ενεργών συνεργατών. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να εμπνέουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φύλου, ώστε να πιστέψουν στον ρόλο της γυμναστικής και στη συνέχεια τους τροφοδοτούμε ώστε να το πετύχουν.

man running with tractor tyre

Τι κάνουμε

Στη Myprotein, ο στόχος μας είναι να τροφοδοτήσουμε τις φιλοδοξίες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο - καθιστώντας διαθέσιμα τα καλύτερα προϊόντα στην αθλητική διατροφή. Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρέχουμε μια ευρείας γκάμας προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας για την τιμή τους, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς προϊόντων προσαρμοσμένης σε διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων vegan, χορτοφαγικών, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη, έτσι ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να απολαύσει τα οφέλη μιας διατροφής υψηλής σε ποιότητας. 


Όλα τα προϊόντα μας παράγονται σε δικιές μας εγκαταστάσεις, μειώνοντας έτσι το κόστος των ενδιάμεσων , προσφέροντας χαμηλές τιμές και την εγγύηση για ύψιστη ποιότητα. Επενδύουμε συνεχώς σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής με προηγμένες διασφαλίσεις ελέγχου και ποιότητας προκειμένου να διασφαλίσουμε την τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας τροφίμων και προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι τα πάντα που εξέρχονται από την αποθήκη μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. 


Παρόλο που ειδικευόμαστε σε ποιοτικά συμπληρώματα και προϊόντα αθλητικής διατροφής, δημιουργήσαμε επίσης μια σειρά από αθλητικά ρούχα με μοντέρνα σχέδια και υφάσματα για υψηλές επιδόσεις που υποστηρίζουν οποιονδήποτε, οπουδήποτε, κατά την διάρκεια της αθλητικής άσκησης και τις επίτευξης των προπονητικών ή αγωνιστικών στόχων. 


Διαθέτουμε μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη κοινότητα πελατών - για αυτό το λόγο, μοιραζόμαστε τις τελευταίες και πιο σημαντικές εξελίξεις στην διατροφική τεχνογνωσία σε μέσω των blog μας αλλά και καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, με συνταγές, προπονήσεις, κ.ο.κ, καθώς θέλουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους στο γυμναστήριο.


Βιωσιμότητα και Κοινότητα

Η Myprotein είναι παθιασμένη με την τροφοδότηση της δυναμικότητας όλων των ατόμων ανεξάρτητα από το φύλο, την τοποθεσία τους ή το υπόβαθρο τους. Σαν πολυεθνική επιχείρηση, φιλοξενούμε πάνω από 70 εθνικότητες εργαζομένων και αγκαλιάζουμε αυτήν την ποικιλομορφία.

Καθώς η Myprotein εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να διαφοροποιείται, έτσι γίνεται και με την ποικιλία των προϊόντων μας. Πλέον εξειδικευόμαστε στην παραγωγή φυτικών και βιολογικών προϊόντων. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων που είναι φιλική προς τους vegan έχει επεκταθεί για να αποτελέσει μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μας. Παράλληλα προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που περιέχουν μηδενικές ζωικές ουσίες, διασφαλίζοντας ότι συμβάλουμε στην βελτίωση της γενικότερης διαβίωσης των ζώων και στη μείωση των τοξικών εκπομπών.

Μια άλλη δέσμευση που έχουμε αναλάβει είναι η μείωση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων όπου αυτό είναι δυνατόν, συνεπώς θέλουμε να καινοτομούμε μέσω βιώσιμων μεθόδων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα και βιοδιασπώμενα υλικά στην παραγωγή μας, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την παραγωγή αποβλήτων σε όλη την επιχείρησή μας.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους κάνουμε αυτό είναι η πολιτική μας «από το μηδέν έως την υγειονομική ταφή», η οποία διασφαλίζει ότι όλα τα απορρίμματά μας καταλήγουν σε εγκαταστάσεις ανακύκλωσης ή RDF. Έχουμε επίσης αφαιρέσει επίσης όλα τα πλαστικά μπουκάλια από όλες τις ιστοσελίδες μας και χρησιμοποιούμε επαναχρησιμοποιήσιμα φλιτζάνια για το προσωπικό μας, οδηγώντας σε μείωση της κατανάλωσης πλαστικών μπουκαλιών κατά 500.000 μπουκάλια το χρόνο και αποτρέποντας 1εκ φλυτζάνια να καταλήξουν σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Διάβασε περισσότερα
Myprotein awards

Τα βραβεία μας

Η Myprotein έχει μεγαλώσει σημαντικά από τα πρώτα ταπεινά της βήματα το 2004. Και πλέον μπορούμε να πούμε περήφανα ότι η αυξανόμενη εμπειρία μας και η αφοσίωση μας στην παραγωγή ποιοτικών αθλητικών προϊόντων διατροφής δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Ακολουθούν μερικά από τα επιτεύγματά μας και τα βραβεία μας στο πέρασμα των χρόνων:  


2007 - Η Myprotein πέτυχε την πιστοποίηση παραγωγής ISO9001 και πιστοποίηση GMP (Εμπορία προϊόντων) και πιστοποίηση HACCP (Ανάλυση Κινδύνων Σημεία Ελέγχου Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου).

2009 - Η Myprotein κέρδισε το Περιφερειακό Βραβείο για τις Μικρές έως Μεσαίες Επιχειρήσεις της Χρονιάς για τη Βορειοδυτική Αγγλία στα Εθνικά Βραβεία Επιχειρήσεων

2009 – Η Myprotein κατέλαβε την 21η θέση στην Sunday Times Fast Track 100.

2015 – Η Myprotein επαινέθηκε με το Ειδικό Βραβείο Κριτών στα Καλύτερα Βραβεία Εργοστασίων για τις εγκαταστάσεις της στο Warrington.

2017 – Ο όμιλος THG κερδίζει το βραβείο Διεθνούς Εμπορικής Ανάπτυξης για την χρονιά στα βραβεία Retail Week.

2018 –  Ο όμιλος THG συγκαταλέγεται στο Μάντσεστερ Ward Hadaway Fastest με τις 50 αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ. 

2018 – Ο όμιλος THG κέρδισε το Βραβείο Επιχειρήσεων της Βασίλισσας / The Queen’s Award for Enterprise.

Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Η ποιότητά μας

Η Myprotein είναι αφοσιωμένη στην παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης παραγωγής μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε, να διαμορφώνουμε και να ελέγχουμε - χρησιμοποιώντας μεθόδους εξειδικευμένης σάρωσης Near-Infrared, και μηχανές X-Ray για να βεβαιωθούμε ότι κάθε προϊόν πληροί τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, οδηγώντας την Myprotein στην βαθμολόγηση με ΑΑ από το British Retail Consortium Myprotein για την ασφάλεια τροφίμων..

Εκτός από τους δικούς μας αυστηρούς ελέγχους, συνεργαζόμαστε στενά με τον ανεξάρτητο συνεργάτη ποιότητας ALS, ο οποίος χρησιμοποιεί αυστηρά μέτρα αξιολόγησης, UKAS για να για τους ελέγχους και την τελική έγκριση όλων των προϊόντων μας.

Συνεργαζόμαστε επίσης με την Labdoor, έναν ανεξάρτητο ελεγκτή προϊόντων αθλητικής διατροφής, που κατέταξε τα προϊόντα μας ως προϊόντα υψηλής ποιότητας και μας έδωσε την Νο.1 θέση για την Impact Whey Isolate για την αξία και την Νο.1 θέση για την ποιότητα της μονοϋδρικής μας κρεατίνης.

Λαμβάνουμε όλα τα επίπεδα διασφάλισης ποιότητας σοβαρά, καθώς συνεργαζόμαστε στενά με την LGC Sport Science για την παραγωγή της διατροφικής σειράς Informed - Sports. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καμία απαγορευμένη ουσία από την WADA (Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ) . Έτσι οι elite, επαγγελματίες αθλητές μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα τροφοδοτήσουν τους στόχους τους μόνο με ποιοτικά συμπληρώματα εγκεκριμένης ποιότητας.

Διάβασε περισσότερα