Εως 35% σε όλα | Κωδικός: MISTIRIO

<b>ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ</b>

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Παραγγείλτε σήμερα και κερδίστε 1 πόντο επιβράβευσης για κάθε 1€ που ξοδέυετε, ακολούθως εξαργυρώστε τους στην επόμενη σας παραγγελία και ανεφοδιαστείτε φθηνότερα.

<b>ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ</b>

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ελέγξτε το υπόλοιπο με τους πόντους σας , έπειτα απλά προσθέστε τους κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ώστε στην επόμενη παραγγελία σας να εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα χρήματα. Είναι απλό!

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Πως θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης;

Με κάθε παραγγελία σας κερδίζετε πόντους επιβράβευσης. Για κάθε ευρώ που ξοδεύετε, κερδίζετε 1 πόντο. Κάθε πόντος έχει αξία ίση με 1ευρώ για την επομένη αγορά σας. 

Πως μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους επιβράβευσης;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την ιστοσελίδα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. 

Μέσα σε πόσο διάστημα θα πρέπει να εξαργυρώσω τους πόντους επιβράβευσης;

Οι πόντοι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέσα σε 12 μήνες από την στιγμή που αποκτήθηκαν. 

Έχω κάνει μία παραγγελία, πότε θα λάβω τους πόντους επιβράβευσης;

Οι πόντοι σας προστίθενται αυτομάτως στον λογαριασμό σας μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.  

2018 © 2018 The Hut.com Limited, Εταιρεία εγγεγραμμένη στην Αγγλία και Ουαλία (Αριθμός εταιρείας: 05016010) της οποίας η διεύθυνση βρίσκεται στο Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.