Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35 | Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Influencers & Affiliate Συνεργάτες | Επεξήγηση...

1. Οφέλη


Παρακάτω υποδηλώνει τα οφέλη που θα λάβετε αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα των Influencers/συνεργατών:


  • Μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας εύκολ και να αρχίσετε να κερδίζετε άμεσα
  • Έως και 8% προμήθεια για τις πωλήσεις μέσω tracked links
  • Ισχυρά ποσοστά πωλήσεων (conversion rate & retention) 
  • Εσωτερική ομάδα για να απαντάει στα αιτήματα σας
  • Cookies 30 ημερών και τακτικές πληρωμές προμηθειών
2. Έγκριση
Εάν διαθέτετε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 10,000 ακόλουθους και θα θέλατε να δουλέψετε ως influencer για τη Myprotein, παρακαλούμε στείλτε email στη διεύθυνση effie.zarkotou@thehutgroup.com για να σας βοηθήσει. 


Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τις διευθύνσεις όλων των προφίλ που διαθέτετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια εξήγηση για το λόγο που νομίζετε ότι ταιριάζετε στην ομάδα Myprotein! Διαθέτουμε μια αυστηρή διαδικασία έγκρισης και θα λάβουμε μια απόφαση με βάση πολλούς παράγοντες, και ιδίως με το αν τα προφίλ σας μπορούν να συμβαδίσουν με την επωνυμία της Myprotein.

3. FAQ & Tips 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό εγγραφής και συχνών ερωτήσεων, ο οποίος περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε. Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα ανωτέρω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο effie.zarkotou@thehutgroup.com.

4. Όροι και Προϋποθέσεις
Η προμήθεια υπόκειται στους όρους του συστήματος συνεργατών της Awin. Με την επιφύλαξη των όρων του προγράμματος συνεργατών, το Club θα λάβει προμήθεια απευθείας από την Awin. Η Myprotein δεν υποχρεούται να καταβάλει οποιαδήποτε προμήθεια στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργατών. Τα Cash για το σύστημα του Club (μαζί με όλα τα προϊόντα που αγοράζονται ή παρέχονται βάσει ή στο πλαίσιο του προγράμματος Cash for Clubs) υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπού μας. 
Η Myprotein διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά καιρούς χωρίς ειδοποίηση. Με την επιφύλαξη της ρήτρας 5 και της ρήτρας 6, η Myprotein δεν ευθύνεται έναντι του Club σε συμβόλαιο, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) ή άλλως για οποιαδήποτε από τις ακόλουθες απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με το πρόγραμμα Cash for Club (συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό της κατανάλωσης και/ή της χρήσης προϊόντων Myprotein): 
  • (i) απώλεια κερδών·
  • (ii) απώλεια επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων·
  • (iii) απώλεια εσόδων·
  • (iv) απώλεια της καλής φήμης ή προσβολή της τιμής· ή 
  • (v) οποιαδήποτε έμμεση, ειδική ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε, 
Με την επιφύλαξη της ρήτρας 4 και της ρήτρας 6, η μέγιστη συνολική μας οφειλή σε συμβόλαιο, αδικοπραξία ή άλλως (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ευθύνης για οποιαδήποτε αμέλεια ή παράλειψη) ανεξάρτητα από το αν προκύπτουν από ή σε σχέση με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας στο πλαίσιο του προγράμματος Cash for Club, περιορίζεται στα £ 10.000. Τίποτα στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις δεν περιορίζει την ευθύνη μας για θάνατο ή σωματική βλάβη που προκαλείται από αμέλειά μας, απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση ή/και οποιαδήποτε άλλη ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί από το νόμο.