Έκπτωση 45% σε μπάρες και σνακ +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35 | Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Καλώς ήρθες στην Ολοκληρωμένη Διατροφική Επαναστάση!

Ετοιμάσου να Ξεφορτωθείς το βαρετό με την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μας Ολοκληρωμένη Διατροφική σειρά.

Δεν έχεις χρόνο; Κανένα πρόβλημα! Σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, μπορείς να έχεις ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα ή σνακ με όλα τα μίκρο και μάκρο συστατικά που χρειάζεται το σώμα σου.

Ανακατεύουμε τα πράγματα (κυριολεκτικά) και σχεδιάσαμε τα προϊόντα μας για να προσθέσουν λίγο ενθουσιασμό στη ρουτίνα σου. Ξύπνησε με ένα ρόφημα καφέ, δοκίμασε τη γεύση μας σε απαλή σοκολάτα για μια γλυκιά απόλαυση το μεσημέρι, και η βανίλια μας...είναι το κάτι άλλο!

Το προϊόν μας έχει σχεδιαστεί με 5 συστατικά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να υποστηρίξουν τη διαδικασία της πέψης, το ανοσοποιητικό και συνολικά την ευεξία. Επίσης, περιλαμβάνει 27 βιταμίνες και μέταλλα, φυσικά αρωματικά και είναι διαθέσιμο σε ορό γάλακτος και vegan επιλογές. Τώρα δε χρειάζεται πλέον να συμβιβάζεσαι.

Διατροφή.

Γεμάτο με φυσικά αρωματικά, το BeNu είναι υψηλά σε πρωτεΐνη, χαμηλά σε υδατάνθρακες και σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Αγορά τώρα

Ευκολία.

Παρακοιμήθηκες; Δουλεύεις κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος; 

Το BeNu είναι έτοιμο, όταν το χρειάζεσαι. 

Αγορά τώρα

Γεύση.

Δε χρειάζεται να συμβιβάσεις τη διατροφή σου ή τη γεύση τώρα πια! Επίλεξε από βανίλια, σοκολάτα και καφέ, και σε vegan και σε επιλογές ορού γάλακτος. 

Αγορά τώρα

Ισορροπημένο.

Η ολοκληρωμένη Ισορροπημένη Διατροφή αποτελείται από 5 συστατικά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με βέλτιστο διαχωρισμό μακροθρεπτικών συστατικών και 27 βιταμίνες και μέταλλα για να σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις το ανοσοποιητικό, τη διαδικάσια της πέψης και συνολικά την ευεξία. Είναι τόσο απλό όσο το να πάρεις μια κουταλιά και να αναδεύσεις. Έτοιμο σε λίγοτερο από 60 δευτερόλεπτα.

Αγορά τώρα