Έκπτωση 40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS40
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

.

Τα Καλύτερα Κολάν

Οτιδήποτε κι αν ψάχνεις από το κολάν γυμναστικής, έχουμε το στυλ που σου ταιριάζει. Ρίξε μια ματιά στη συλλογή μας με τα καλύτερα κολάν που θα σε βοηθήσουν για οποιαδήποτε προπόνηση κι αν έχεις προγραμματίσει.

Τα Καλύτερα Κολάν για Yoga

Με σούπερ μαλακό και τετραπλής ελαστικότητας ύφασμα, τα κολάν της συλλογής Composure είναι τα καλύτερα κολάν για yoga και θα σου παρέχουν τη στήριξη που χρειάζεσαι από κίνηση σε κίνηση.

Αγορά Τώρα

Τα Καλύτερα Κολάν για Τρέξιμο

Είσαι έτοιμη να αυξήσεις το ρυθμό; Τα κολάν της συλλογής μας Velocity είναι τα καλύτερα για τρέξιμο, απωθούν τον ιδρώτα, στεγνώνουν γρήγορα και έχουν επιπλέον αναπνευσιμότητα για να σε κρατούν δροσερή και άνετη.

Αγορά Τώρα

Τα Καλύτερα Κολάν για Προπόνηση με Βάρη

Για δύσκολες προπονήσεις με βάρη, χρειάζεσαι κολάν με επιπλέον διάρκεια. Μην ψάχνεις πέρα από τα κολάν της συλλογή Adapt, τα καλύτερα μας κολάν για προπόνηση με βάρη.

Αγορά Τώρα

Tα Πρώτα Κολάν σε Πωλήσεις

Μερικές φορές σου κάνουν μόνον τα καλύτερα. Τα κολάν της συλλογής μας Power Ultra είναι τα πρώτα σε πωλήσεις κολάν και υπάρχει λόγος. Είναι ελαστικά, κατάλληλα για squat και απωθούν τον ιδρώτα.

Αγορά Τώρα

Τα Κολάν που Συμφέρουν

Το στυλ που θέλεις να σε βλέπουν. Ψηλόμεσα, ανάγλυφα και να απωθούν τον ιδρώτα, τα κολάν της συλλογής Curve είναι μερικά από τα κολάν γυμναστικής που συμφέρουν και είναι ιδανικά για τις καθημερινές προπονήσεις.

Αγορά Τώρα