1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα + Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€

Τα Καλύτερα BCAA

Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, επίσης γνωστά ως BCAAs, περιλαμβάνουν τρία απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται από το σώμα μας και πρέπει να καταναλώνονται από διαιτητικές πηγές.

Η καλύτερη σκόνη BCAA

Απαραίτητα BCAA 4:1:1 σε σκόνη


Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας από 3 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά: τη λευκίνη, την ισολευκίνη και τη βαλίνη. Η λευκίνη συχνά θεωρείται το πιο σημαντικό αμινοξύ για τους αθλητές, επειδή είναι καλύτερο για την προώθηση της μυϊκής ανάπτυξης.


Η Σκόνη BCAA 4:1:1 περιέχει μεγαλύτερη δόση λευκίνης (5g), σε σύγκριση με την περιεκτικότητα σε ισολευκίνη και βαλίνη για να σας προσφέρει τη βέλτιστη δοσολογία για να υποστηρίξετε τους στόχους σας, να χτίσετε μύες και να σας βοηθήσει στην αποκατάσταση.

Αγορά τώρα

Τα καλύτερα δισκία BCAA

Απαραίτητα BCAA


Το συμπλήρωμα απαραίτητων αμινοξέων που περιέχει λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη σε μια βέλτιστη αναλογία 2:1:1.


Τα αμινοξέα αυτά δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα σας, για αυτό πρέπει να προέρχονται από τη διατροφή σας, και εδώ ερχόμαστε εμείς...


Αυτή η μοναδική φόρμουλα παρέχει επίσης βιταμίνη Β6, η οποία συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, στον φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βοηθώντας το σώμα σας να αναρρώσει πλήρως για την επόμενή σας προπόνηση.

Αγορά τώρα

Το πιο γευστικό συμπλήρωμα BCAA

Απαραίτητη σκόνη BCAA 2:1:1


Αν ψάχνετε για ένα γευστικό συμπλήρωμα BCAA που θα σας τονώσει πριν την προπόνηση, μην κοιτάξετε πέρα από την καλύτερη σε πωλήσεις μας Σκόνη BCAA. Είναι διαθέσιμη σε πολλές απολαυστικές γεύσεις, όπως μπλε σμέουρο, λάιμ κεράσι και μάνγκο ροδάκινο, που σίγουρα θα σας συναρπάσουν. Με το συμπλήρωμά μας μπορείτε εύκολα να πετύχετε τα βέλτιστα επίπεδα Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλυσίδας.


Πάρτε 1 κουτάλι σούπας σκόνη για να παρέχετε στο σώμα σας 5g BCAAs σε αναλογία 2: 1: 1 πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση.

Αγορά τώρα

To καλύτερο vegan συμπλήρωμα BCAA

Vegan Σκόνη BCAA


Εάν είστε χορτοφάγος ή vegan, είναι πιθανό ότι η πρόσληψή σας σε BCAA είναι χαμηλή. Οι φυσικές πηγές BCAA περιλαμβάνουν το κρέας και τα αυγά, τα οποία μπορούν να περιορίσουν τη διαθεσιμότητα των συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών για άτομα που ακολουθούν δίαιτες χωρίς ζωικά προϊόντα. Με αυτό κατά νου, δημιουργήσαμε τη Vegan Σκόνη BCAA 4: 1: 1 εξ ολοκλήρου από φυτικά συστατικά.


Εάν είστε σωματικά ενεργός και ψάχνετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, το σώμα σας χρειάζεται περίπου 20g BCAAs την ημέρα, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη μερικών μερίδων 5g σε διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα BCAA γρήγορης απελευθέρωσης

Απαραίτητα IBCAA 2:1:1


Η Σκόνη iBCAA είναι μια φόρμουλα BCAA που περιέχει μια πηγή υδατοδιαλυτών αμινοξέων, η οποία βελτιώνει σημαντικά την δυνατότητα ανάμειξης. Σε αυτή τη φόρμουλα, τα BCAAs μπορούν να χρησιμοποιηθούν γρήγορα από το σώμα για να δράσουν άμεσα στα μυϊκά κύτταρα.


Απολαύστε τα iBCAA σε μια ποικιλία από φανταστικές γεύσεις, όπως καρπούζι, λεμόνι & λάιμ και έκρηξη μούρων. 

Αγορά τώρα