1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα + Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€

Energy Tablets

1 αποτελέσματα

Το να φτάνεις στα όριά σου στο γυμναστήριο είναι πάντα μια πρόκληση, γι' αυτό και τα ενεργειακά δισκία είναι ευεργετικά. Τα προϊόντα μας περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και βασικά δραστικά συστατικά, όπως βιταμίνες Β που βοηθούν στη μείωση της κούρασης και καφεΐνη που συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης της αντοχής σου - τέλεια αν θέλετε να παραμείνεις στο γυμναστήριο για περισσότερο χρόνο.

Τα ενεργειακά μας δισκία είναι πιο ανέμελα από ένα προπονητικό ρόφημα, μπορούν ακόμη και να φυλάσσονται στην τσάντα σας και να λαμβάνονται πριν από μια έντονη προπόνηση - ιδανικά για όταν βρίσκεσαι εν κινήσει!

Ταξινόμηση κατά:

Products

 • Pump Enhancer

  1+1 Δώρο, ίδια ή διαφορετικά προϊόντα | Αυτόματη έκπτωση

  Προσθέστε δύο ίδια ή διαφορετικά προϊόντα από την επιλεγμένη λίστα και λάβετε το φθηνότερο από τα δύο δωρεάν. Η προσφορά θα εφαρμοστεί αυτόματα, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να εφαρμόσετε κάποιον εκπτωτικό κωδικό.

  *Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να κάνει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι 500€.

  Αγορά τώρα
  4.33 Stars 3 Reviews
  33.99€