Κόμμι Γκουάρ
Τι είναι το Κόμμι Γκουάρ;
Το Κόμμι Γκουάρ είναι το αλεσμένο ενδοσπέρμιο του φασολιού από το φυτό γκουάρ, ένα ετήσιο όσπριο. Η κύρια χρήση του Κόμμι Γκουάρ είναι ως γαλακτωματοποιητής και πυκνωτικός παράγοντας σε πολλά τρόφιμα. Είναι ουδέτερο σε άρωμα και γεύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει τα συστατικά και να μειώσει την απώλεια νερού.
Οφέλη του Κόμμι Γκουάρ
Το Κόμμι Γκουάρ είναι ένα πηκτικό, σταθεροποιητής, γαλακτωματοποιητής τροφίμων και βελτιωτικό υφής χωρίς γλουτένη.
Για ποιον είναι κατάλληλο το Κόμμι Γκουάρ;
Το Κόμμι Γκουάρ είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν πηκτικό, γαλακτωματοποιητή και σκληρυντικό παράγοντα στα ψημένα αγαθά, μαρμελάδες και ζελέ, σάλτσες για σαλάτες, σάλτσες, σιρόπια, χυμούς και γαλακτοκομικά προϊόντα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν αντικατάστατο του αμύλου, των σιροπιών και των σακχάρων ως ένα πηκτικό χαμηλής θερμιδικής αξίας.
Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το βότανο θα πρέπει να προσλαμβάνεται μόνο με επαρκή υγρά. Σας συμβουλεύουμε να μη γίνεται χρήση από άτομα που πάσχουν από εντερική απόφραξη.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα
Συχνά αγοράζονται μαζί