Kamut Superfine Flour Organic
Βιολογικό Αλεύρι Kamut
Τι είναι το Kamut Flour;
Το Αλεύρι Kamut είναι ένα αλεύρι σίτου που κατασκευάζεται από τον αρχαίο σκληρού σίτου συγγενή. Το Kamut Flour είναι πιο θρεπτικό από το κανονικό σιτάρι και έχει μία πιο απαλή, βουτυρώδη, γεύση καρυδιού και είναι ιδιαίτερα υψηλό σε σελήνιο, ψευδάργυρο, και μαγνήσιο, καθώς επίσης παρέχει 20-40% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με το σύγχρονο σιτάρι.
Οφέλη του Αλευριού Kamut
Το Αλεύρι Kamut είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά και αλάτι, και παρέχει 15% πρωτεΐνη η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της άπαχης μάζας.
Για ποιον είναι κατάλληλο το Αλεύρι Kamut;
Το Αλεύρι Kamut συνιστάται για όποιον θέλει να αυξήσει την πρόσληψη υδατανθράκων και πρωτεϊνών αλλά με χαμηλή ποσότητα σακχάρων και λιπαρών. Μπορεί να προστεθεί σε τρόφιμα για να βελτιώσει το διατροφικό τους περιεχόμενο ή να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάστατο του απλού αλευριού σε ορισμένες συνταγές.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα
Συχνά αγοράζονται μαζί