• Gluten Free

    Gluten Free

Απαραίτητα Αμινοξέα

(EAA's)

4.333333333333333

3 κριτικές

Γεύση
Συσκευασία
Ποσότητα

-50% ΣΕ 300+ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ

-50% ΣΕ 300+ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  - ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ...
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Ήταν: 17.99€ 9.00€ Αποθήκευση: 8.99€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών ατόμων

Τα αμινοξέα είναι πολύπλοκες χημικές ουσίες που είναι δομικά στοιχεία πρωτεϊνών, που με τη σειρά τους είναι απαραίτητα για τη δημιουργία νέου ιστού και επισκευή των κυττάρων. Ένα απαραίτητο αμινοξέο δεν μπορεί να παραχθεί στο σώμα και πρέπει να προέρθει από τη διατροφή. Ενώ μία κανονική διατροφή είναι αρκετή να προμηθεύσει τους περισσότερους ανθρώπους με τα αμινοξέα που χρειάζονται, οι αθλητές που ασχολούνται με βαριά προπόνηση ενδέχεται να χρειαστούν συμπλήρωση για να εξασφαλίσουν αρκετά από τα διάφορα απαραίτητα αμινοξέα που καταναλώνονται για να καλύψει τις ανάγκες του σώματος.

Τα απαραίτητα αμινοξέα απαιτούνται για την κατασκευή νέων ιστών κι επισκευή, παράδειγμα κατά τη διάρκεια ανάρρωσης. Η σωστή ποσότητα στη διατροφή βοηθά τους αθλητές να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να ανακάμψουν πιο γρήγορα από έντονη άσκησης. Τα κύρια αμινοξέα που απαιτούνται από το σώμα είναι L λευκίνη, L ισολευκίνη, βαλίνη L, L Λυσίνη, L φαινυλαλανίνη, θρεονίνη L, L ιστιδίνη, L μεθειονίνη, τρυπτοφάνη L. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε μικρές ποσότητες σε φυσικές τροφές.

Χρειαζόμαστε όλα τα διαφορετικά απαραίτητα αμινοξέα ως μέρος της διατροφής μας για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου και ανοικοδόμηση κυττάρων, αλλά χρεάζονται επίσης για τις πλήρης ωφέλειες των φαγητών πλούσιων σε πρωτεΐνη. Αν δεν παίρνετε αρκετά αμινοξέα στη διατροφή σας, το σώμα σας δεν μπορεί να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά από πηγές πρωτεϊνών, και οι θερμίδες στην πρωτεΐνη αποθηκεύονται ως λίπος. Η απαίτηση για ένα ισορροπημένο αριθμό αμινοξέων στη διατροφή είναι γνωστή ως «περιορισμός αξιοποίησης πρωτεϊνών».

Ένα καλό συμπλήρωμα θα περιέχει απαραίτητα αμινοξέα στις σωστές αναλογίες.Αυτό θα βελτιώσει την πρόσληψη στο σώμα και θα παρέχει το μέγιστο θρεπτικό ώφελος. Αυξάνοντας την πρόσληψη των απαραίτητων αμινοξέων επιτρέπει τους αθλητές να εκπαιδεύονται σε υψηλότερη ένταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στη βελτιωμένη αποκατάσταση που παρέχεται από μια ισορροπημένη διατροφή.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Απαιτούνται από το σώμα για κατασκευή του ιστού
  • Βοηθά τη φυσική ανάρρωση έπειτα από έντονη άσκηση
  • Πρέπει να καταναλωθεί στη διατροφή

Προτεινόμενη Λύση

Ως συμπλήρωμα διατροφής, συνιστούμε την κατανάλωση 15g μοιρασμένα σε δύο δόσεις 7.5g. Καταναλώστε μία δόση 30 λεπτά πριν την εξάσκηση και την δεύτερη αμέσως μετά την άσκηση . Καταναλώστε με την προτιμόμενη από σας ποσότητα νερού ή χυμού.

1 x ίση MP Πλαστική Σπάτουλα (μικρή) ζυγίζει 2.2g.

Συστατικά

L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη, L Λυσίνη, L Φενυλαλανίνη, L Θρεονίνη, L Ιστιδίνη, L Μεθειονίνη, L Τρυπτοφάνη.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 15g:
L Λευκίνη 5000mg
L Ισολευκίνη: 890mg
L Βαλίνη: 2200mg
L Λυκίνη: 2200mg
L Φενυλαλανίνη: 1800mg
L θρεονίνη: 1500mg
L ιστιδίνη: 710mg
L μεθειονίνη: 500mg
L τρυπτοφάνη: 200mg

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

περίληψη

4.333333333333333

4.333333333333333

(3 κριτικές)

  • 5    1
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
δημιουργήθηκε Από

amino

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

2

Γεύση:

2

Αποτελεσματικότητα:

5

Ειναι αποτελεσματικα και στην μιση ποσοτητα. Εχουν ομως απαισια γευση και αναμιγνυονται δυσκολα σε νερο και πιο ευκολα σε χυμο.

Sun Oct 16 20:40:45 BST 2016 by amino

amino

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

1

θα συμφωνήσω με τον άλλο κύριο στην κριτική που έκανε και θα προσθέσω ότι δεν πίνονται με τίποτα,στην κυριολεξία με τίποτα. πολύ καλή για την δουλειά που κάνει αλλά .....βάλτε κάποια γεύση στο προιον αυτό όπως και δήποτε

Goes Well With:

με ότι και να την συνδυάσεις θα σου χαλάσει την γεύση οπότε μην το σκεφτεσαι και πολύ. το συνδυάζω με κρεατίνη

Tue Sep 06 15:33:45 BST 2016 by daskalos

Απαραίτητα αμινοξέα

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

4

Γεύση:

1

Αποτελεσματικότητα:

5

Πολύ καλή αναλογία αμινοξέων. Πολύ καλή η σχέση τιμής ποσότητας. Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ με την ανάρρωση. ΑΛΛΑ.. Ή γεύση ειδικά στα 15γρ δεν περιγράφεται.. Έχω πιεί και έχω πιεί σκέτα αμινοξέα αλλά σαν αυτά πρώτη φορά.. Δεν κατεβαίνουν με τπτ. Τα είχα και με δεξτρόζη μαζί και πάλι.. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν γεύση!!

Goes Well With:

Γλουταμινη- Κερατίνη

Mon Apr 11 18:48:35 BST 2016 by Μάχος

Απαραίτητα Αμινοξέα

Επιλέξτε

Απαραίτητα Αμινοξέα
Back to top