Για τα αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά που αναγράφονται με έντονα γράμματα. Φτιαγμένο σε μια εγκατάσταση που επίσης χειρίζεται Γάλα, Αυγό, Γλουτένη και τα προϊόντα τους.
Χωρίς Γεύση: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας 2:1:1 (Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (99%), Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας).
Μπλε Σμέουρο: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (78%), Αρωματική Ύλη, Εκχύλισμα Σπιρουλίνας, Διένυδρη Τρεαλόζη, Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)
Φράουλα Λάιμ: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (86%), Αρωματική Ύλη, Εκχύλισμα Ελαίου Κουρκουμά, Χρωστική (Ερυθρά Χρωστική Τεύτλων), Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)
Μούρα: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (81%), Αρωματική Ύλη, Χρωστική (Ερυθρά Χρωστική Τεύτλων), Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)
Κόλα: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (74%), Εκχύλισμα Μήλου, Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)
Τροπική: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (84%), Αρωματική Ύλη, Εκχύλισμα Ελαίου Κουρκουμά, Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)
Ροδάκινο Μάνγκο: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (90%), Αρωματική Ύλη, Εκχύλισμα Ελαίου Κουρκουμά, Χρωστική (Ερυθρά Χρωστική Τεύτλων), Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (SoyLecithin)
Καρπούζι: Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας σε Σκόνη 2:1:1 (L-Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη) (83%), Αρωματική Ύλη, Χρωστική (Ερυθρά Χρωστική Τεύτλων), Γλυκαντικό (Σουκραλόζη), Μέσο Όξυνσης (Κιτρικό Οξύ) , Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας)