Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38 + Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Protein Spreads

Μια μοναδική εναλλακτική στα σοκολατένια spread, με ορό γάλακτος

  • Για χορτοφάγους
EUR

Protein Spreads

Μια μοναδική εναλλακτική στα σοκολατένια spread, με ορό γάλακτος

  • Για χορτοφάγους
EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.55 / 5 (29 κριτικές)
  • 21 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 5 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Υπέροχο!!!!!!

Η γεύση white chocolate απλά υπέροχη! Πραγματικά σαν να τρως κανονική λευκή σοκολάτα και λιώνει τέλεια άμα θέλεις να την προσθέσεις σε γλυκό. Η γεύση choc hazelnut είναι πολύ κοντά στην nutella αλλά επικρατεί το φουντούκι. Συνδυάζονται τέλεια μαζί και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις άνετα σε βάφλες, κρέπες...σαν κανονικές πραλίνες!

Goes Well With:

pancakes, βάφλες, κρέπες, φρούτα, μπισκότα

Was this helpful?

Ότι καλύτερο

Είναι ότι καλύτερο αν θέλεις να τρως το γλυκάκι σου αλλά να προσέχεις κιόλας! Για Πρωινό πάνω σε pancakes με μπανάνα είναι 😋 το συνιστώ ανεπιφύλακτα 

Was this helpful?

Ψιλό μούφα

Σαν σκεπτικό το προϊόν έχει μία υποδομή αλλά σαν γεύση απέχει πολύ για να το ξανά αγόραζα. Αναφέρομαι στην σοκολάτα γάλακτος η οποία είχε μία γεύση οικοδομικού υλικού πιθανώς στην ύπαρξη πρωτεΐνης ή κάποιου άλλου συστατικού. Τώρα ως προς την ύπαρξη σοκολάτας, φάτε μάτια ψάρια. Πραγματικά από όψη σοκολατένια από γεύση ανύπαρκτη. Βέβαια εάν ο λόγος είναι για να αγοράζεις και συνοδευτικά τύπου σιρόπια κλπ για να ωραιοποιείται το χάλι τότε μιλάμε για κοροϊδία ειδάλλως για αστοχία η οποία οφείλεται στους δημιουργούς του προϊόντος και χρειάζεται βελτίωση. Κατά τα άλλα μία χαρά είναι και όποιο άλλο γνωστό σοκολατένιο άλειμμα από το σούπερ μάρκετ σε προσεκτικές δόσεις όπως είναι και το εν λόγω

Goes Well With:

Ψωμί, γιαούρτι

Was this helpful?

Γευστικότατο και χωρίς πολλές θερμίδες

Πολύ ικανοποιητική γεύση. Πολύ ωραίο σνακ μαζί με ρυζογκοφρετες η σε πανκεικς.

Was this helpful?

Very good

Superb quality and product with a good price with discount. Keep up the good work

Was this helpful?

Δεν κάνει για ευαίσθητα στομάχια

Σαν γεύση είναι πολύ ωραία έχω πάρει και τις 3 γεύσεις,σε ξεγελάει αν θες να κόψεις τα γλυκά είναι μια χαρά,εσείς πολύ πρωτεΐνη και φαίνεται στην υφή είναι η αλήθεια. Όσοι έχετε ευαίσθητο στομάχι φάτε ελάχιστα ίσα ίσα να σας φύγει η κάψα για γλυκό. Προσωπικά έφαγα δυο γεμάτες  κουταλιές και την έβγαλα στην τουαλέτα μετά.

Was this helpful?

καλη γευση, κακη υφη

πηρα λευκη σοκολατα, εχει αρκετη καλη γευση αλλα η υφη του φερνει λιγο στο τελος σε μαστιχα, ειναι επειδη εχει πολυ πρωτεινη κατι που για εμενα δεν χρειαζεται, μια πραλινα διαιτης ειναι διαιτης οταν δεν εχει ζαχαρη και οσο των δυνατον λιγοτερα κορεσμενα λιπαρα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ εαν θες πρωτεινη απλα πινεις ενα σκουπ στο τελος. Ελπιζω η my protein να το φτιαξει γιατι σαν γευση ηταν αρκετα καλη, απλα σε χαλαει η υφη της..

Was this helpful?

Πολύ καλό προϊόν!!

Πήρα τις γεύσεις: λευκή σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Έχω ήδη παραγγείλει και την Τρίτη γεύση. Λιγουρες τελος.

Goes Well With:

Ψωμί, μπανάνα, κρέπα, pancakes

Was this helpful?

Τέλειο

Δοκίμασα τη γεύση σοκολάτα φουντούκι και αλήθεια εντυπωσιαστηκα. Πολύ νόστιμη, ξεγελάει την λιγουρα σου όταν θες να φας γλυκό αλλά χωρίς τύψεις. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την μερεντα. Ίσα ίσα την προτιμώ περισσότερο!

Goes Well With:

Μπισκότα, ψωμί, μπανάνα

Was this helpful?

Πολυ καλο αλλα εχει αρκετες θερμιδες:(

Πολυ νοστιμο αλλα η διαφορα τπυ σε θερμιδες ειναι πολυ μικρη σε σχεση με της μερεντας!καλο θα ηταν να βγαζατε και κατι καινουριο με λιγοτερες😋

Was this helpful?