Έκπτωση 50% σε Προϊόντα Αύξησης Μυϊκής Μάζας +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

THE Pre-Workout+

Με τεχνολογία PhaseTech™

EUR

THE Pre-Workout+

Με τεχνολογία PhaseTech™

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35


*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).

Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.55 / 5 (11 κριτικές)
  • 6 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Πολύ ευχαριστημένος

Πολύ δυνατό preworkout. Μου βγάζει προπόνηση δυόμιση ωρών άνετα... Και με ενέργεια στις τελευταίες ασκήσεις, που ο οργανισμός έχει καταπονηθεί στο φουλ... Την αναμειγνύω με 5gr maka στο σεικερ και μου δίνει φουλ δύναμη και αντοχή...

Goes Well With:

Maka

Was this helpful?

πάρα πολύ καλό

Το αγόρασα με φόβο γιατι σκεφτόμουν οτι θα δημιουργει τρομερή ταχυπαλμία. Αν το πάρεις σωστά, και ξεκινησεις με λιγοτερη πσοτητα τις πρωτες φορές, βρίσκεις ποσο θέλει ο οργανισμός σου για να κάνει δουλειά. Απο γευση πήρα το ξινο ζελεδάκι και ειναι οπως το περιμενα, ευκολοπιοτο. Αν ηταν λιγο φθηνοτερο, ακομα καλύτερα.

Was this helpful?

Αξίζει για 22-25 € Όχι παραπάνω

Δυνατό! Αλλά μου την χαλάει το phase Tech που έχει. Χτυπούσα το pre workout στις 10 το πρωί και με ενοχλούσε καμία φορά στον ύπνο μου, ακόμα και μετά από 12-14 ώρες. Επίσης μπορεί άψογα να δουλέψει ως λιποδιαλυση.

Goes Well With:

Glycerol ( ας βγάλει επιτέλους η MP δικό της προϊόν) Rhodiola extract Beetroot extract. DMAE.

Was this helpful?

Pre workout

The Best

Was this helpful?

Πολύ δυνατό αλλά χάλια γεύση

Πολύ δυνατό , από τα καλύτερα pre-workouts που έχω δοκιμάσει , αλλά η γεύση μάνγκο ήταν μακράν η χειρότερη επιλογή που έκανα ποτέ στην ζωή μου και πιστεύω πως η τιμή είναι παραπάνω από όσο θα έπρεπε

Was this helpful?

Εξαιρετικό!!!

Ένα άριστο προϊόν. Αναμιγνύεται άψογα, έχει πολύ καλή γεύση και το βασικότερο όλων είναι αποτελεσματικό χωρίς να μου προκαλεί ναυτία και ζαλάδες όπως κάποια πολυδιαφημισμένα ανταγωνιστικά προϊόντα με παρόμοια χαρακτηριστικά. Συνήθως προσθέτω 2,5 gr creapure σε αυτό πριν την προπόνηση και άλλα 2,5 gr creapure μαζί με impact whey isolate αμέσως μετά το τέλος.

Was this helpful?

Very efficient

Efficient for energy but not a very good pump formula

Was this helpful?

Εξαιρετικό

Το καλύτερο προ-εξασκητικό που έχω δοκιμάσει. Δίνει φοβερή συγκέντρωση στην άσκηση και λίγη παραπάνω αντοχή, ειδικά σε φάση δίαιτας. Βέβαια, αν έχεις ευαίσθητο γαστρεντερικό, υπάρχει περίπτωση να σε πειράξει λίγο (λόγω υψηλής συγκέντρωσης καφεΐνης). Η γεύση sour gummy θεωρώ ότι είναι η καλύτερη με διαφορά!

Was this helpful?

Αποτελεσματικότατο

Πραγματικά δυνατό boost, το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Was this helpful?

Το καλύτερο

Είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, με βοηθάει αρκετά στις προπονήσεις μου, συγκεκριμένα όταν υπάρχει υψηλή ένταση γιατί δίνει την έκρηξη που χρειάζομαι όταν πρέπει.

Goes Well With:

Νερο

Was this helpful?