Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38 + Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€
-5€ με αγορές άνω των 70€

Ανδρικό Φούτερ MP Repeat Graphic - Μαύρο

Φούτερ με κουκούλα με κανονική εφαρμογή

EUR

Ανδρικό Φούτερ MP Repeat Graphic - Μαύρο

Φούτερ με κουκούλα με κανονική εφαρμογή

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτεεδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 2.0 / 5 (2 κριτικές)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 2 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Τα μεγέθη

θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση τα μεγέθη που περιλαμβάνει αυτό το φούτερ είναι xxs.xs,και small . Θα ήθελα άμα μπορούσατε με ένα mail άμα άμα υπάρχουν άλλα μεγέθη στο συγκεγκριμένο προιόν. Καλό σας βράδυ !

Was this helpful?

Τα μεγέθη

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα μεγέθη που έχετε βάλει στο συγκεκρημένο προιόν είναι αρκετά μικρά. Και επίσης είναι ηρωνικό να υπάρχει μέχρι το μέγεθος small αφού η εταιρεία σας προωθέι την γυμναστική και είναι λίγο περίεργο, γιατί αυτη που γυμνάζοντα γενικά είναι πιο φουσκομένοι και φοράνε μεγαλύτερα μεγέθη στα ρούχα. Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε με email και να μου πείτε άμα εχει γίνει κάποιο λάθος η εγώ κάνω λάθος

Was this helpful?