Σωματοδόμηση

Bodybuilders που ασχολούνται από καιρό καθώς και αυτοί που είναι νέοι στο γυμναστήριο πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο διατροφικό τους πρόγραμμα, γι’αυτό δεν είναι παράξενο που τα συμπληρώματα είναι ιδιάιτερα ξακουστά με εκείνους που ασχολούνται με σωματική διάπλαση. Συχνά χρησιμοποιείται η φράση ‘’η επιτυχία στη σωματική διάπλαση είναι 30% προπόνηση και 70% διατροφή ‘’

Η σειρά μας

Είτε θέλετε να αυξήσετε τους μυς σας, να βελτιώσετε τηναπόδοση της προπόνησής σας, ή να μειώσετε το ανεπιθύμητο βάρος, έχουμε μία τεράστεια γκάμα προϊόντων που θα σας βοηθήσει να πάρετε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο. Η επιλο΄γη μας Μυς & Δύναμη προσφέρουν την απόλυτη επιλογή σκόνες πρωτεϊνης, αμινοξέα, αυξητικά βάρους, καθλως και φ΄ρομουλες αποκατάστασης για να είστε σίγουροι για τη διατροφή που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Προτεινόμενα προϊόντα

ποδόσφαιρο

Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων της τακτικής προπόνησης ποδοσφαίρου και αγώνων. Το ποδόσφαιρο απαιτεί περισσότερο από υψηλά επίπεδα καρδιαγγειακής εξάσκησης, καθώς οι παίκτες πρέπει να διαθέτουν ταχύτητα, δύναμη, ευκινησία και αντοχή. Είναι ζωτικής σημασίας να εξασφαλίσετε ότι έχετε αρκετή τροφοδότηση για να κρατήσετε τα επίπεδα ενέργειας για τα πλήρη ενενήντα λεπτά , και για εκείνους που παίζουν τακτικά , η ανάρρωση αποτελεί κλειδί.

Η σειρά μας

Η τεράστια μας σειρά συμπληρωμάτων σας παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να σας κρατήσει στην κορυφή του παιχνιδιού. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από φόρμουλες αποκατάστασης, προϊόντα αθλητικής απόδοσης, μπάρες ενέργειας που να είναι κατάλληλες για όλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Συνιστόμενα Προϊόντα για Καλαθόσφαιρα

Ραγκμπι

Παρόλο που η κατανάλωση ενέργειας θα διαφέρει ανάλογα με τη θέση που παίζετε, οι επιτυχημένοι παίκτες του ράγκμπι πρέπει να διαθέτουν συνδυασμό ταχύτητας, ευελιξίας, δύναμης και αντοχής. Για να τροφοδοτήσετε όλες αυτές τις απαιτήσεις, είναι ζωτικής σημασίας να ακολουθείτε ένα λεπτομερές και δομημλένο διατροφικό πρόγραμμα.

Η σειρά μας

Η επιλογή μας σκόνης πρωτεϊνών, προϊόντα δύναμης, ανάκαμψης και συμπληρώματα αύξησης βάρους είναι η τέλεια επιλογή για παίκτες ράγκμπι όλων των επιπέδων.

Επίσης παρέχουμε ένα τριπλό πακέτο Rugby Triple Pack, που παρέχει τρία απαραίτητα προϊόντα για να είστε πάντα πρώτοι!

Συνιστόμενα Προϊόντα για Ράγμπι

Πυγμαχία/ΜΜΑ

Μαχητικά αθλήματα όπως η πυγμαχία και ΜΜΑ απαιτούν απολύτως τέλεια φυσική κατάσταση.

Το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που χρειάζεται για επιτυχία σε αυτά τα αθλήματα κάνουν τη διατροφή βασικό μέρος της φυσικής προτετοιμασίας.

Η σειρά μας

Τα επιλεγμένα μας προϊόντα σε αυτή τη σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαχητές.

Η σειρά συμπεριλαμβάνει μία επιλογή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, και φόρμουλες ανάκαμψης που είναι τέλειες για επαγγελματίες ή όσους θέλουν να πάρουν την προπόνησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Επίσης προσφέρουμε ένα συνδυασμό Fight Stack Bundle που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό 6 προϊόντων που θα σας βοηθήσουν τους στόχους προπόνησής σας και να αυξήσουν την απόδοση σε όλα τα μαχητικά αθλήματα.

Συνιστόμενα Προϊόντα για Πυγμαχία & Πολεμικές Τέχνες

Τρέξιμο

Είτε είναι γεγονός μεγάλης απόστασης ή μικρότερης, οι σωματικές απαιτήσεις απαιτούν ένα δομημένο διατροφικό πρόγραμμα για αν προωθήσουν και βοηθήσουν τα ιδανικά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Με την εφαρμογή ενός ατομικού προγράμματος προπόνησης και δομημένης διατροφής, οι αθλητές μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους δραματικά.

Η σειρά μας που καλύπτει τρέξιμο έχει ένα ευρύ φάσμα υδατανθράκων και πρωτεϊνών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το μπολοκάρισμα όταν είναι σημαντικότερο. Έχουμε μία σειρά από φόρμουλες με υδατάνθρακες και πρωτεϊνες σχεδιας,μένες για να παρέχουν το σώμα σας με σταθερή απελευθέρωση ενέργειας είτε είναι 5km φιλανθρωπικός μαραθώνιος ή 50km μέγα-μαραθώνιος.

Συνιστόμενα Προϊόντα για Τρέξιμο

Ποδηλασία

Ως ένα από τα πιο εξαντλητικά αθλήματα, η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην ποδηλασία, από καταπολέμηση της κόπωσης , μέχρι και στήριξη της ανάκαμψης.

Η ένταση και η προσπάθεια που χρειάζεται στη ποδηλασία απαιτεί ένα πρόγραμμα διατροφής που προσφέρει αρκετή ενέργεια, δύναμη και αντοχή.

Η σειρά μας

Η σειρά μας με συμπληρώματα Ενέργεια & Αντοχής συμπεριλαμβάνει συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ποδηλάτες και όποιους αναλαμβάνουν τακτικές ασκήσεις αντοχής. Η σειρά περιλαμβάνει μία επιλογή από υδατάνθρακες ταχύας δράσης όπως τοENER:GELS και τοPRE:PARE , για γρήγορη πηγή ενέργειας, μαζί με την ξακουστή μας φόρμουλα, RE:CHARGE.

Αυτοί που ψάχνουν να σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ μπορεί να θελήσουν να δοκιμάσουν τηνBeta Alanine ή Citrulline Malate για να κρατήσουν την απόδοσή τους όταν η πίεση είναι υψηλή.

Back to top