1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα + Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€

INFLUENCER/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Γίνετε μέρος του #TeamMyprotein

Θέλετε να γίνετε influencer για την Myprotein;

Το πρόγραμμα Influencer της Myprotein είναι ένας εύκολος τρόπος για να βγάλετε κέρδη από την ιστοσελίδα σας, το blog σας, τα social media ή οποιοδήποτε άλλο online περιεχόμενο! Μπορούμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να είστε μέρος του κορυφαίου προγράμματος συνεργατών μας.


Το εύρος παροχών μπορεί να φτάσει μέχρι το 8% προμήθειας σε όλες τις πωλήσεις σας οι οποίες οδηγούν στον ιστότοπο. Θα επωφεληθείτε επίσης από αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες συνεργατών, μια εσωτερική ομάδα συνεργατών που θα ανταποκρίνεται στα αίτηματά σας και τεχνολογία cookies 30 ημερών για τακτικές πληρωμές των προμηθειών σας!

Διαβάστε περισσότερα

Θα σας υποστηρίζουμε σε όλη την πορεία σας

Με μια προσωπική προσέγγιση, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουμε ο,τιδήποτε σχετικό με την συνεργασία μας. 


Μπορούμε να σας προσφέρουμε πρόσβαση στα άρθρα μας για να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας ώστε να βοηθήσουμε τους επισκέπτες σας και τελικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ώστε να έχετε μεγαλύτερα κέρδη.


Σας καλωσορίζουμε και σας ενθαρρύνουμε να είστε ενεργοί και να παρουσιάσετε τις δικές σας ιδέες για τις προωθητικές ενέργειες που θα εκτελούνται αποκλειστικά στους ιστοτόπους σας.

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Θέλουμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους ανθρώπους στο χώρο του fitness, ενώ παράλληλα αυξάνουμε τους πελάτες του καταπληκτικού μας brand - ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας! Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ πριν από την υποβολή της αίτησης σας.


Νιώθετε ότι δεν είστε κατάλληλος για συνεργασία Affiliate; Για μια πλήρη λίστα με τρόπους συνεργασίας μαζί μας, κάντε κλικ εδώ.


Διαβάστε περισσότερα