Οδηγός για αρχάριους στα Protein Shakes

Η πρωτεΐνη είναι το μόνο μακροθρεπτικό συστατικό το οποίο χρειάζεται το σώμα για την αύξηση και την ανάπτυξη των μυϊκών ινών και ιστών, επίσης γνωστό ως το δομικό στοιχείο του μυ. Η πρωτεΐνη παίζει μεγάλο ρόλο και είναι υπεύθυνη για διάφορες βιοχημικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στο σώμα. Όταν μεταβολίζεται, αυτό το απαραίτητο μακροθρεπτικό συστατικό παρέχει μια σειρά από μοναδικές λειτουργίες, όπως η παροχή μιας πηγή ενέργειας ζωτικής σημασίας και η συμβολή στην αύξηση και διατήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας και στη διατήρηση των οστών.

Πρωτεϊνούχα Shake για Αύξηση Μυϊκής Μάζας

Η πρωτεΐνη είναι το μόνο μακροθρεπτικό συστατικό που συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Με την κατανάλωση πρωτεΐνης τακτικά μέσα την ημέρα, ο μυϊκός ιστός ενισχύεται με άμεση και βιώσιμη προμήθεια αμινοξέων για τη δημιουργία ενός αναβολικού περιβάλλοντος που προωθεί την ανάπτυξη των μυών. Επιλέξτε ανάμεσα στην πρώτη σε πωλήσεις Πρωτεΐνη ορού γάλακτος Impact Whey Protein , Whey Isolate για ανάπτυξη άπαχου μυϊκού ιστού ή για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη μυϊκής μάζας, όπως Hard Gainer για την ποιοτική ακραία μυϊκή ανάπτυξη

Πρωτεΐνες για Αποθεραπεία

Η αποθεραπεία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σας και για το χτίσιμο των μυϊκών ιστών. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καταναλώνετε επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης. Επιλέξτε από τα Recovery XS, Bedtime Extreme or και Milk protein.

Πρωτεϊνούχα Shake Για Γυναίκες

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως η πρωτεΐνη απευθύνεται στους άνδρες και πως σχετίζεται με τη μυϊκή μάζα. Ωστόσο, η πρωτεΐνη είναι ένα απαραίτητο μακροθρεπτικό συστατικό στη διατροφή το οποίο είναι σημαντικότερο για τα σωματικά δραστήρια άτομα. Στο σώμα, οι γυναίκες δεν μπορούν να παράγουν αρκετή από την ορμόνη της τεστοστερόνης για να χτίσουν μυϊκή μάζα με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στους άνδρες. Εδώ στη Myprotein διαθέτουμε μια σειρά από ροφήματα πρωτεΐνης για γυναίκες, στα οποία συμπεριλαμβάνονται προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για την υποστήριξη του γυναικείου σώματος και των στόχων για την απώλεια βάρους, όπως η True Diet. Δείτε τα Πρωτεϊνούχα μας ροφήματα για γυναίκες.

Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος διαθέτει μια εντυπωσιακή 90% περιεκτικότητα πρωτεΐνης, με μικρο-φιλτραρισμένη τεχνολογία cross-flow για να εξασφαλίσει το ότι περιέχει ακόμα λιγότερα λιπαρά, χοληστερόλη και λακτόζη, πράγμα που την καθιστά την ιδανική πρωτεΐνη για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν χαμηλά το ποσοστό λίπους ενώ ταυτόχρονα παρέχουν το σώμα τους με ποιοτική πρωτεΐνη.

Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος είναι μια προηγμένη, ταχείας απορρόφησης πρωτεΐνη η οποία έχει υποστεί ελεγχόμενη ενζυμική κατεργασία για να εξασφαλίσει ότι θα φτάσει στους μύες γρηγορότερα από ότι οι περισσότερες άλλες πρωτεΐνες. Με την καλύτερη στιγμή για τη λήψη της να είναι αμέσως μετά από την προπόνηση όταν η ανάγκη του σώματος για πρωτεΐνη είναι αυξημένη, χρησιμοποιείται ευρέως από σοβαρούς προπονητές και αθλητές.

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος διαθέτει μια εντυπωσιακή 90% περιεκτικότητα πρωτεΐνης, με μικρο-φιλτραρισμένη τεχνολογία cross-flow για να εξασφαλίσει το ότι περιέχει ακόμα λιγότερα λιπαρά, χοληστερόλη και λακτόζη, πράγμα που την καθιστά την ιδανική πρωτεΐνη για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν χαμηλά το ποσοστό λίπους ενώ ταυτόχρονα παρέχουν το σώμα τους με ποιοτική πρωτεΐνη. .

Μικυλλιακή Καζεΐνη

Φτιαγμένη από φρέσκο αποβουτυρωμένο γάλα, Μικυλλιακή Καζεΐνη είναι μια πηγή πρωτεΐνης αργής αφομοίωσης η οποία είναι ιδανική για να λαμβάνεται πριν από τον ύπνο, καθώς η σύνθεση της πρωτεΐνης είναι πιο αργή από ότι στις περισσότερες άλλες πρωτεΐνες, τρέφοντας αργά αργά τους μύες με αμινοξέα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πρωτεΐνη Vegan

Στις επιλογές πρωτεϊνών vegan περιλαμβάνονται η Πρωτεΐνη Κάνναβης,, Πρωτεΐνη Μπιζελιών, , η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού and Πρωτεΐνη Σόγιας. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι εξαιρετικά εναλλακτικά για αυτούς που επιθυμούν να αποφύγουν τις γαλακτοκομικές πρωτεΐνες. Με ένα πλήρες προφίλ αμινοξέων, ένα περιεχόμενο υψηλό σε πρωτεΐνη και χωρίς λακτόζη, χρησιμοποιούνται ευρέως από vegan και όχι μόνο.

Μίγματα Πρωτεΐνης

Τα Μίγματα Πρωτεΐνης όπως το Total Protein περιέχουν διάφορες μορφές πρωτεΐνης, συνδυασμένες σε μια βολική φόρμουλα. Ιδανικές για όσους επιθυμούν μια ποικίλη αναλογία απορρόφησης, διαθέτουν μια ταχείας απορρόφησης πρωτεΐνη όπως η συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος αλλά με μια παρατεταμένη απορρόφηση μιας πρωτεΐνης όπως η πρωτεΐνη μικυλλιακής καζεΐνης.

Έτοιμα προς χρήση

Περιέχοντας ακριβώς τα ίδια κορυφαία συστατικά όπως η μεγαλύτερες σκόνες πρωτεΐνης, τα 'έτοιμα προς χρήση' συμπληρώματα έχουν μετρηθεί με ακρίβεια για να περιέχουν ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να επιτευχθούν μια σειρά από στόχοι. Επιπλέον χωράνε άνετα στην τσάντα γυμναστηρίου και το μόνο που απαιτούν για να καταναλωθούν είναι η προσθήκη νερού.

Ροφήματα ως Υποκατάστατα Γεύματος

Μετρημένη με ακρίβεια, αυτή η φόρμουλα εξασφαλίζει πως όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται από ένα γεύμα βρίσκονται μέσα σε ένα βολικό ρόφημα. Επιλέξτε το MACRO:MEAL or Υποκατάστατο Γεύμα Χαμηλών Θερμίδων για να σας παρέχει με το απόλυτο υποκατάστατο γεύματος το οποίο περιέχει ένα μίγμα πρωτεΐνης, αμινοξέα, υδατάνθρακες και λιπαρά οξέα.

Back to top