Έκπτωση 50% σε Προϊόντα Αύξησης Μυϊκής Μάζας +Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 60€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

THE Whey+

Με τεχνολογία PhaseTech™

EUR

THE Whey+

Με τεχνολογία PhaseTech™

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35


*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).

Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.75 / 5 (4 κριτικές)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Ικανοποιητική

Είναι μία τίμια καλή πρωτεϊνη που πωλείται όμως πάρα πολύ ακριβά. Ακόμα και με τις εκπτώσεις δεν συμφέρει για κανένα λόγο. Τα σφαιρίδια αργής απελευθέρωσης στη πλειοψηφία τους μένουν στο πάτο του shaker οπότε πάνε στράφι. Η υφή τους είναι σαν τρούφα αλλά είναι άγευστα και δε νομίζω ΄ότι προσφέρουν κάτι. Γενικά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά από τις υπόλοιπες πρωτεϊνες της myprotein. Από γεύσεις η σοκολάτα brownie είναι πάρα πολύ καλή ειδικά με γάλα. Ίσως η καλύτερη γεύση σοκολάτα σε πρωτεϊνη από τη myprotein. Για μια δοκιμή καλή είναι αλλά συνεχίζω με την απλή the whey.

Was this helpful?

WHEY PROTEIN

Έχω ξαναγράψει για αυτό το προϊόν αλλά μετά από 33 χρόνια στα γυμναστήρια έχω μείνει έκπληκτος με αυτό το προϊόν είναι το 5ο η 6ο κουτί που χρησιμοποιώ προτείνω στους φίλους να το χρησιμοποιούν το πρωί και μισή ώρα μετά την προπόνηση νιώθεις ότι είσαι << γεμάτος >> .

Was this helpful?

WHEY PROTEIN

Είμαι 34 χρόνια στα συμπληρώματα διατροφής η THE WHEY + είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα που έχω δοκιμάσει την χρησιμοποιώ μετά την προπόνηση δεν μου κάνει φούσκωμα στο στομάχι και μπορώ να φάω γεύμα μετά από μια ώρα .........ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

Was this helpful?

ΚΟΡΥΦΑΙΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ

Was this helpful?